Τρεις μαθήτριες Δημοτικού δημιούργησαν τη δική τους εφημερίδα για να βοηθήσουν τ' αδέσποτα ζώα

Δεν έχουν πάει σε σχολή δημοσιογραφίας και για την ακρίβεια δεν έχουν τελειώσει καν το Δημοτικό. Η Φαίδρα, η Μάγδα και η Ασπασία με κέφι και φαντασία δημιούργησαν τη δική τους χειρόγραφη εφημεριδούλα με στόχο να διαθέσουν τα έσοδα από τις πωλήσεις της για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων της Γλυφάδας Αττικής.

Οι τρεις εκκολαπτόμενες ρεπόρτερ έγραψαν για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε στα ζώα που ζουν στο δρόμο, ζωγράφισαν και χρωμάτισαν την εφημερίδα τους, που αξίζει να την προμηθευτείτε και να τη διαβάσετε.

 

 

Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.) συγχαίρει τα τρία 10χρονα κορίτσια γι’ αυτή την πρωτοβουλία τους, η οποία αποτελεί μια πράξη αλληλεγγύης και εθελοντισμού που μας κάνει να ελπίζουμε ότι οι επόμενες γενιές θα καταφέρουν να δώσουν ένα τέλος στα εγκλήματα που γίνονται εις βάρος των ζώων σε όλη την Ελλάδα.

«Η Φαίδρα, η Μάγδα και η Ασπασία μας έκαναν να βουρκώσουμε σε μια εποχή που μας λείπουν τέτοια δάκρυα. Με τιμή φύλλου 50 λεπτά έχουν μαζέψει μέχρι τώρα 15 ευρώ» αναφέρει ο Σ.Π.Α.Ζ.

Εάν θέλετε και εσείς να προμηθευτείτε την εφημερίδα των μικρών δημοσιογράφων βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τ' αδέσποτα ζώα επικοινωνήστε με τον Σ.Π.Α.Ζ. αφήνοντας μήνυμα στη σελίδα του στο facebook.