Τροφές και φάρμακα πρόσφεραν μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κρυονερίου για τ’ αδέσποτα της Νέας Φιλαδέλφειας

Το καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας επισκέφθηκαν μαθητές και μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κρυονερίου συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους.  Εκεί τους υποδέχθηκαν οι εθελοντές του Συλλόγου που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο έργο της φροντίδας και προστασίας των αδέσποτων ζώων, αλλά και της επούλωσης των τραυμάτων του σώματος και της ψυχής τους.

Τα παιδιά και οι δάσκαλοί τους πρόσφεραν στους εθελοντές τροφές και φάρμακα που είχαν συγκεντρωθεί για τα ζώα που φιλοξενούνται στο καταφύγιο και στη συνέχεια παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον το  πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Συμβιώνω με τα ζώα».

 

 

Μετά την ενημέρωση, οι μαθητές και οι δάσκαλοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του καταφυγίου και ήρθαν κοντά με σκυλάκια, τα οποία απόλαυσαν τα χάδια και την αγάπη των μικρών επισκεπτών.

Την τιμητική του είχε ο Μπεν, ένας καλοκάγαθος και κοινωνικός σκυλάκος, που βρέθηκε να περιφέρεται σκελετωμένος και εξαιρετικά ταλαιπωρημένος  σε γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας.

 

 

Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας ευχαριστούν τα παιδιά και τους δασκάλους τους για την επίσκεψή τους στο καταφύγιο και την τόσο σημαντική προσφορά αγάπης τους στ’ αδέσποτα που φροντίζουν εκεί.