Το ανοιξιάτικο παζάρι τους διοργανώνουν στις 5 Μαρτίου οι Εφτάψυχες

Το Σάββατο 5 Μαρτίου το σωματείο Εφτάψυχες (Nine Lines Greece) διοργανώνει το ανοιξιάτικο παζάρι του από τις 12:30 έως τις 18:00 στην αίθουσα «Διοτίμα» του Arcadia Centre στην οδό Εμπεδοκλέους 26 στο Παγκράτι.

Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από βιβλία, ρούχα, διακοσμητικά για το σπίτι, αξεσουάρ, δώρα, κοσμήματα, σπιτικά γλυκά και μπισκότα σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης θα διατίθενται και τα προϊόντα των Εφτάψυχων όπως κούπες, μπλουζάκια, χειροποίητες πάνινες τσάντες κ.λπ.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις αδέσποτες γάτες της Αθήνας, για την τροφή και την νοσοκομειακή τους περίθαλψη. Ευπρόσδεκτες είναι οι προσφορές σας σε γατοτροφές.

 

 

Το σωματείο Εφτάψυχες είναι ένα δίκτυο εθελοντών με σκοπό τη μείωση του υπερπληθυσμού των αδέσποτων γατών μέσα από προγράμματα στείρωσης, σύλληψης και πανατοποθέτησης. Κάθε χρόνο στειρώνει εκατοντάδες αδέσποτες γάτες στην Αθήνα (πάνω από 1.200 μόνο για το 2015) ενώ βελτιώνει την ποιότητα ζωής περισσότερων των 400 γατιών με τα προγράμματα καθημερινού ταΐσματος και κτηνιατρικής φροντίδας.