Από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου

Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου σας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο  παζάρι του που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 30 Νοεμβρίου, 1 & 2 Δεκεμβρίου 2018, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», στη Θηβών 245 στην Νίκαια (έναντι Village Park Ρέντη).

Κάνοντας τα ψώνια σας εκεί ενισχύετε το έργο των εθελοντών του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τροφές, εμβολιασμούς, στειρώσεις, φάρμακα και περιθάλψεις των αδέσποτων ζώων που φροντίζουν στο καταφύγιο.

Επίσης, μπορείτε να συζητήσετε με τους εθελοντές του Σωματείου για να ενημερωθείτε για τη δράση τους και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για τη διάσωση και περίθαλψη αδέσποτων ζώων και να μάθετε πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε (π.χ. εικονικές υιοθεσίες, εθελοντική εργασία στο καταφύγιο, φιλοξενίες).

 

 

Στο παζάρι θα βρείτε σε απίθανες τιμές είδη πετ (κρεβατάκια, λουριά, τροφές, μπολ, παιχνίδια κ.ά.), είδη σπιτιού, χριστουγεννιάτικα είδη, αξεσουάρ, βιβλία, cd, κοσμήματα, μπλούζες και τσάντες με το λογότυπο του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου, αλλά και το ημερολόγιο του 2019.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου στην πρόσκληση του αναφέρει τα  εξής: «Τα Χριστούγεννα έρχονται και εμείς τα γιορτάζουμε λίγο νωρίτερα! Τρεις ημέρες γεμάτες εκδηλώσεις που αφορούν στους τετράποδους φίλους μας! Ομιλίες για ζητήματα που μας απασχολούν. Δράσεις για τους μικρούς μας δίποδους φίλους. Θεατρικό, εκπαιδευτές, και πολλές τετράποδες μουσούδες για υιοθεσία! Με τις αγορές σας ενισχύετε το έργο μας και μας δίνετε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε! Σας περιμένουμε!».