Διήμερα σεμινάρια για τη συμπεριφορά του σκύλου σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη από την Kynagon Dog Trainers Academy

Η Kynagon Dog Trainers Academy με τον Δημοσθένη Μουμιάδη (Εκπαιδευτής -  Diploma in Higher Canine Behaviour & Psycology), διοργανώνουν στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ένα 2ήμερο σεμινάριο 12 ωρών - Basic Canine Studies Seminar που θα αφορά όλες τις διαστάσεις της σχέσης του ανθρώπου με τον σκύλο.

Το σεμινάριο «Συμπεριφοράς και Εκπαίδευσης Σκύλων» θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 22 και 23 Απριλίου 2017 (10.00 - 16.00) στον 1ο όροφο του εκθεσιακού χώρου της Belcando - Λυδία Α.Ε, στην οδό Κωστή Παλαμά 14 στο Νέο Ψυχικό και στην Θεσσαλονίκη στις 27 και 28 Μαΐου (10.00 - 16.00) στον χώρο της Kynagon που βρίσκεται στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν και στην εθελοντική ομάδα Ζω.Ε.Σ. (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων), την οποία ίδρυσε η κα Παπαποστόλου Κατερίνα, Εκπαιδευτικός και Εκπαιδεύτρια Σκύλων, Απόφοιτη της σχολής Kynagon Dog Trainers Academy. Η Ακαδημία στηρίζει το σημαντικό της έργο στα σχολεία και την προσπάθεια της να αλλάξει ριζικά την παιδεία και τον πολιτισμό αυτής της χώρας.

 

 

Το σεμινάριο θα αφορά όλες τις διαστάσεις της σχέσης με το σκύλο. Θα αναλυθούν οι θεωρίες μάθησης (Classical & Operant Conditioning), οι τεχνικές απευαισθητοποίησης και αλλαγής συσχετισμών των σκύλων, βοηθώντας τους έτσι στο συναισθηματικό και συμπεριφοριστικό κομμάτι και απαλλάσσοντας τους από στρες, φοβίες, ανασφάλεια και επιθετικότητα.

Θα γίνει ενημέρωση ακόμα για τους τρόπους μάθησης εντολών, αλλά και για τους τρόπους που λειτουργεί η επιβράβευση στην προσπάθεια να εκπαιδεύσεις έναν σκύλο. Αλλά και για τις συνέπειες της τιμωρίας στα ζώα, για τα προβλήματα που δημιουργεί και τους λόγους που θα πρέπει να την αποφεύγουμε. Θα είναι με λίγα λόγια ένα 2ήμερο αφιερωμένο στην πιο άδολη και αληθινή σχέση της ζωής μας!

 

 

Αμέσως μετά (16.00 - 17.00) θα ακολουθήσει η δωρεάν επιμορφωτική ενημέρωση για τα άτομα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις Ζω.Ε.Σ. από την υπεύθυνη Κατερίνα Παπαποστόλου. 

Για το κόστος του σεμιναρίου και για οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια, αλλά και για δηλώσεις συμμετοχής που ήδη ξεκίνησαν μπορείτε να απευθυνθείτε στη Σελίδα της ομάδας Ζω.Ε.Σ στο facebook και στο τηλέφωνο 6972852898 (Παπαποστόλου Κατερίνα μετά τις 13.30 καθημερινά) για να σας δοθούν οι απαραίτητες πληροφορίες με όλες τις λεπτομέρειες.

Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες διότι στόχος της Kynagon Dog Trainers Academy είναι να γίνει απόλυτα επαγγελματική και άρτια επιστημονική δουλειά, να απαντηθούν απορίες των συμμετεχόντων αλλά και να περάσουν όλοι μαζί ένα σαββατοκύριακο γεμάτο γνώση. Θα δοθεί πιστοποίηση παρακολούθησης και κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα υπάρχει η δυνατότητα για δωρεάν σνακ και ρόφημα.