Το Dogs’ Voice κλείνει 3 χρόνια και το γιορτάζει!

Η ομάδα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Dogs’ Voice σας προσκαλεί και σας περιμένει να γιορτάσετε μαζί της τα τρία χρόνια επιτυχημένης δράσης της την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 9 το βράδυ, στο pet friendly cafe-bar της Αθήνας Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57, Μετρό Μοναστηράκι). Όλα τα έσοδα από το πάρτι γενεθλίων θα διατεθούν στην τράπεζα φαρμάκων της οργάνωσης Dogs’ Voice για την κάλυψη δαπανηρών θεραπειών αδέσποτων σκύλων.

Στόχος του Dogs’ Voice είναι να αναδείξει το έργο των φιλοζωικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται ενεργά σε όλη την Ελλάδα, να προσελκύσει οργανωμένα και αξιόπιστα εθελοντές και οικονομική ενίσχυση για τις δράσεις τους και το κυριότερο να αποτελέσει την ψηφιακή πλατφόρμα αποτελεσματικής προώθησης αδέσποτων σκύλων σε υπεύθυνες υιοθεσίες. Από το 2016, το Dogs' Voice ασχολείται συστηματικά με τη δημιουργία προγραμμάτων διαχείρισης και προστασίας αστικής πανίδας σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Στην πρόσκληση της η οργάνωση Dogs’ Voice αναφέρει τα εξής: «Ήταν Ιούνιος του 2015 όταν η πλατφόρμα του Dogs’ Voice (www.dogsvoice.gr) προσγειώθηκε στις οθόνες σας και το ταξίδι για να βρουν σπίτι εκατοντάδες αδέσποτοι σκύλοι μόλις ξεκινούσε. Μετά από 85 φιλοζωικές - μέλη σε όλη την Ελλάδα και πάνω από 1.000 υιοθεσίες, ήρθε η στιγμή να κάνουμε ένα party χαράς και προσφοράς για να γνωρίσουμε όλους εσάς που μας στηρίξατε από την πρώτη μέρα και όλους εσάς που είστε κομμάτι αυτής της διαδρομής. "Who let the dogs out party" λοιπόν και σε αυτά τα γενέθλια η ομάδα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Dogs’ Voice θα σας καλωσορίσει στη δική της στιγμή αγάπης με πολλές εκπλήξεις!

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 15 Ιουνίου, στο Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα, Μετρό Μοναστηράκι) για να γιορτάσουμε, να γνωριστούμε και να χορέψουμε. Και αφού θα μαζευτούμε, θα κάνουμε και την καλή μας πράξη: Τα έσοδα θα διατεθούν για την τράπεζα φαρμάκων της οργάνωσης μας για την κάλυψη δαπανηρών θεραπειών αδέσποτων σκύλων».

Είσοδος με ποτό: 10 ευρώ
Το party ξεκινάει στις 21:00 (και νωρίτερα εκεί θα βρίσκεται η ομάδα του Dogs’ Voice)
 

Σημείωση: Το Booze Cooperativa είναι από τα πλέον pet-friendly cafe-bar της Αθήνας. Οι σκύλοι είναι καλοδεχούμενοι όμως δεδομένου ότι θα υπάρχει δυνατή μουσική (party αφού) που οι σκύλοι δεν αγαπούν ιδιαίτερα σας ενημερώνουμε ότι μόνο στον εξωτερικό χώρο του Booze Cooperativa θα είναι η ένταση της μουσικής σε ανεκτά επίπεδα για τους σκύλους σας.

Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας είναι η ιστοσελίδα «Ιστορίες Αδέσποτων»