Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ζωο…φιλώντας μαθήματα άδολης αγάπης» στον Βύρωνα Αττικής στις 12 Ιουλίου 2018

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Βύρωνα, η ομάδα Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων (Ζω.Ε.Σ.) και οι εκδόσεις Κίτρινο Πατίνι, σε συνεργασία με τη Λιάνα Δενεζάκη (συγγραφέας), τον Μάνο Κρόκο (συγγραφέας) και την Ταξιαρχούλα Παπαϊωάννου, Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας, συγγραφέας και εθελόντρια) θα παρουσιάσουν την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 στην πλατεία Βυζαντίου στον Βύρωνα Αττικής στις 20:00 το πολυθεματικό και διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ζωο…φιλώντας μαθήματα άδολης αγάπης» που στοχεύει στη μελλοντική διαμόρφωση ευσυνείδητων ζωοφιλικά πολιτών.

Με εργαλεία «Το Δώρο», την πρώτη αυτοβιογραφία σκύλου με τη δύναμη του μαγικού ρεαλισμού, και τις Παραμυθοκάρτες- Ιστορίες με Μουσούδες (www.kitrinopatini.gr) θα αποκαλύψουν στα παιδιά το μυστικό του πώς να φτιάξουν μια ιστορία που δεν μοιάζει με καμία. Μια ιστορία γεμάτη μουσούδες και αγάπη για τη ζωή. Θα ακολουθήσει θεατρικό παιχνίδι, χορός και τραγούδι.

Μια διαδραστική αφήγηση ενός παραμυθιού που δεν έχει ακόμη γεννηθεί και πολλές - πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους!

Χορηγός Επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η ιστοσελίδα «Ιστορίες Αδέσποτων».