Έκθεση αφιερωμένη στα ζώα συντροφιάς στο Black Duck από τις 23/11 έως τις 9/12

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής με τίτλο «Περί Σερενάτας και άλλων κατοικίδιων» θα πραγματοποιηθεί από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 9 Δεκεμβρίου 2017 στον πολλαπλό χώρο χρήσεων του Black Duck που βρίσκεται στην οδό Χρήστου Λαδά 9Α, στην Αθήνα.

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας που μας χαρίζουν με την παρουσία τους στην ζωή μας αγάπη, ζεστασιά και τρυφερότητα. Οι διοργανωτές αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Τα ζώα εμπλουτίζουν τα συναισθήματά μας, μας μαθαίνουν να είμαστε πιο δοτικοί, πιο ευαίσθητοι, μας μαθαίνουν στην παιδική ηλικία να είμαστε υπεύθυνοι, να μοιραζόμαστε, να μην είμαστε εγωιστές, να τηρούμε κανόνες στα παιχνίδια μας και κυρίως να αγαπάμε χωρίς ιδιοτέλεια».

Με αφορμή την πραγματοποίηση της έκθεσης «Περί Σερενάτας και άλλων κατοικίδιων», η εταιρεία εκλεκτών ζωοτροφών Sam’s field, προσφέρει μεγάλη ποσότητα τροφής για σκύλους και γάτες, η οποία θα παραδοθεί σε αρμόδιο φορέα του Δήμου Αθήνας.

Στην έκθεση συμμετέχουν: Γιώργος Αλεξανδράκης, Μαρία Βιλλιώτη, Γιάννης Γούνας, Κωνσταντίνος Γιαβής, Ειρήνη Γεωργοπούλου, Άννα Δημητρίου, Κωνσταντίνος Καλφούντζος, Μαιρήλια Καλαϊτζίδου, Γιώργος Μακρής, Γιώργος Μπότσος, Ιωάννα Ντακόλια, Θοδωρής Κανάκης, Έφη Λαδά, Μαριάννα Πουργάλη, Ντόρα Ρίζου, Νίκος Σίσκος και Θοδωρής Χαριζάκης.

Περισσότερες Πληροφορίες

Χώρος: Black Duck, Χρήστου Λαδά 9Α , Αθήνα
Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 στις 19:30
Διάρκεια έκθεσης: 23 Νοεμβρίου 2017 – 09 Δεκεμβρίου 2017
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 13:00 – 22:00 και Κυριακές 17:00-22:00
Είσοδος: Ελεύθερη
 

Φωτογραφία: Γιώργος Αλεξανδράκης