Έκθεση ζωγραφικής διοργανώνει ο Σ.Π.Α.Ζ. στις 4-7 Οκτωβρίου 2018 στην Γλυφάδα

Έκθεση ζωγραφικής της καλλιτέχνιδας Γιώτας Καλαφάτη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων διοργανώνει από τις 4 έως τις 7 Οκτωβρίου 2018 (καθημερινές 18.00-22.00 και Σαββατοκύριακο 12.00 -22.00) στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, στην παραλία της Γλυφάδας, ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.).

Τις ίδιες ημέρες και ώρες θα βρίσκονται στον χώρο και θα περιμένουν να σας γνωρίσουν κάποιοι από τους σκύλους που φιλοξενεί και προωθεί για υιοθεσία ο Σ.Π.Α.Ζ.   Οι δικοί σας σκύλοι είναι ευπρόσδεκτοι εφόσον είναι κοινωνικοί και έχουν βγει βόλτα πριν την επίσκεψή σας, αν και η συγκεκριμένη εκδήλωση αφορά εκείνους που περιμένουν τον άνθρωπό τους.

Στην πρόσκληση ο Σ.Π.Α.Ζ. αναφέρει τα εξής: «Ματιές, βλέμματα, κομμάτια της καθημερινότητας.  Στιγμές, αποχωρισμοί, αναμνήσεις. Όσα δεν μπορέσαμε ποτέ με λόγια να περιγράψουμε, όσα μας ενώνουν και όσα μας χωρίζουν, αυτά τα χιλιάδες συναισθήματα περνούν για πρώτη φορά σε χαρτί, σε μουσαμά, σε καμβά και ζωντανεύουν μέσα από την τέμπερα και την λαδομπογιά σε μοναδικές δημιουργίες. Βοηθήστε τον Σ.Π.Α.Ζ. να συνεχίσει να βοηθά τα αδέσποτα».

Χρήσιμες πληροφορίες

Πρόσβαση με λεωφορεία και τραμ, πάρκινγκ.
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τον χάρτη 
Dress code: Cocktail / Festive