Ενημερωτική συνάντηση στη Μυτιλήνη στις 24/9 για την κακοποίηση των σκύλων στο νησί της Λέσβου

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 12:30, η ολλανδική φιλοζωική οργάνωση «Canilos Animal Foundation» διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση στη Μυτιλήνη της Λέσβου για όλους όσους ενδιαφέρονται για την ευζωία των ζώων και ιδιαίτερα των «βαρελόσκυλων» και αδέσποτων σκύλων.

Η Maria Kolthof, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της οργάνωσης επισημαίνει: «Θα επανεκτιμήσουμε τις δραστηριότητές μας τα τελευταία 5 χρόνια. Ποιες ήταν οι επιτυχίες μας, ποιες αλλαγές έχουν προκύψει, τι αποτέλεσμα είχαν αυτές οι αλλαγές στη ζωή των ζώων, ιδιαίτερα των «βαρελόσκυλων» και των αδέσποτων σκύλων και το πιο σημαντικό, τι μπορούμε να βελτιώσουμε στο μέλλον και ποιους στόχους επιθυμούμε να πετύχουμε.

 

 

Είσαστε όλοι ευπρόσδεκτοι να θέσετε ερωτήσεις σχετικά με τα ανωτέρω, και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τις απαντήσουμε. Φυσικά περιμένουμε με ανυπομονησία να ακούσουμε τα σχόλια σας και τις δικές σας εντυπώσεις!

Οι οικοδεσπότες αυτής της συνάντησης είναι: Για την Canilos, 3 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: Sabine Keukenbring, Paula van Loo και η Maria Kolthof. Για την Κιβωτό: Ιωσήφ Μποτετζάγιας. Και επίσης, o Παναγιώτης και ο Πάνος, οι οποίοι αποτελούν την ομάδα πεδίου για τις περιπτώσεις κακοποίησης ζώων και την εφαρμογή του Ν.4039/2012.

Για τους καλεσμένους μας θα υπάρχει διερμηνεία στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά από μέλη της Canilos αλλά και της Κιβωτού. Επίσης, θα σερβιριστεί καφές και ποτό. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και να συζητήσουμε».