Έως τις 19 Δεκεμβρίου θα διαρκέσει το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών

Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών σας προσκαλούν στο χριστουγεννιάτικο παζάρι τους που θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, στην Πλατεία Κρονίου στην πόλη των Σερρών.

Επισκεφθείτε το παζάρι και κάντε τα χριστουγεννιάτικα σας ψώνια ενισχύοντας μ’ αυτόν τον τρόπο το έργο του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών προκειμένου να συμβάλετε και εσείς στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών των αδέσποτων ζώων που φροντίζουν με κόπο οι εθελοντές μέλη του. 

 

 

Στην πρόσκληση του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών αναφέρονται τα ακόλουθα: «Όπως εδώ και πολλά χρόνια τώρα, έτσι και φέτος, ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών διοργανώνει το χριστουγεννιάτικο παζάρι του, με την βοήθεια των εθελοντών του. Κάθε χρόνο πολλοί φίλοι του συλλόγου, αλλά και απλοί συμπολίτες μας, ενισχύουν τη δράση μας.  

Μια ματιά στη σελίδα μας στο facebook και μπορείτε να δείτε τις δράσεις μας, το καταφύγιο, τις διασώσεις μας και τα περιστατικά που περιθάλπουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Και όλα αυτά γίνονται χωρίς την ενίσχυση ή τη χρηματοδότηση από κάποιο δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα ή κρατικό μηχανισμό.

 

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών δεν στηρίζεται πουθενά αλλού, παρά μόνο στη βοήθεια όλων σας! Η δύναμη μας είστε εσείς που μας τιμάτε κάθε χρόνο με την παρουσία σας.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε! Καλές γιορτές σε όλους! Ανθρώπους και ζώα!» καταλήγει ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών.