Έως τις 6 Ιανουαρίου 2019 το χριστουγεννιάτικο παζάρι της Μ.Κ.Ο. «Save a Greek Stray»

Οι εθελοντές της φιλοζωικής οργάνωσης «Save a Greek Stray» σας προσκαλούν στο χριστουγεννιάτικο παζάρι τους που θα διαρκέσει έως τις 6 Ιανουαρίου του 2019, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:00, στα εμπορικά κέντρα My Golden Hall  και The Mall Athens.

Στο παζάρι θα βρείτε μεταξύ άλλων πολλά χρηστικά προϊόντα με το λογότυπο του «Save a Greek Stray», όπως μπλουζάκια, φούτερ, κούπες και ατζέντες. Κάνοντας τα ψώνια σας εκεί ενισχύετε το έργο των εθελοντών αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τροφές, εμβολιασμούς, στειρώσεις, φάρμακα και περιθάλψεις των αδέσποτων ζώων που φροντίζουν.

Επίσης, θα είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσετε με τους εθελοντές της φιλοζωικής οργάνωσης «Save a Greek Stray», να ενημερωθείτε για τη δράση τους και να μάθετε πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε (π.χ. εικονικές υιοθεσίες, εθελοντική εργασία στο καταφύγιο κ.λπ.).

Η φιλοζωική οργάνωση «Save a Greek Stray» στο κάλεσμά της αναφέρει: «Δώρα για εσένα αλλά και για όλους τους φίλους σου σε περιμένουν!  Δίποδους και τετράποδους! Και μην ξεχνάς! Επιλέγοντας να προσφέρεις στους αγαπημένους σου δώρα από την Save Greek Stray, προσφέρεις αγάπη στους δεκάδες αδέσποτους φίλους που φροντίζουμε καθημερινά εντός και εκτός καταφυγίου».