Φιλοζωική εκδήλωση με τίτλο «Σκύλοι…Καλοί Χωράνε» την Παρασκευή 21/9 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

O Δήμος Πολυγύρου σε συνεργασία με το Doggo διοργανώνει την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 11:00 έως τις 20:00, τη γιορτή φιλοζωίας με τίτλο «Σκύλοι…Καλοί Χωράνε», στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Πολυγύρου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές πρόκειται για μια γιορτή φιλοζωίας για να μάθουν οι μικροί και να θυμηθούν οι μεγάλοι και μια εκπαιδευτική εκδήλωση με επίκεντρο την αγάπη και πρωταγωνιστές τα σκυλάκια, τα αδέσποτα του Δήμου Πολυγύρου και φυσικά όλα τα κατοικίδια!

Στην πρόσκληση αναφέρονται τα εξής:

Η εκδήλωση για παιδιά: Από τις 9.00 έως τις 13.00 καλεσμένοι μας είναι τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Πολυγύρου, στους μαθητές των οποίων θα προσπαθήσουμε να μεταλαμπαδεύσουμε το νόημα της φιλοζωίας και γιατί είναι τόσο σημαντικό να αγαπούν και να σέβονται τα ζώα, μέσω της συμμετοχής παιδαγωγών, επαγγελματιών εκπαιδευτών σκύλων και ακτιβιστών φιλόζωων αλλά και μέσω εργαστηρίων ζωγραφικής και χειροτεχνίας, βιωματικών παιχνιδιών, θεατρικών, ομιλιών και παρουσιάσεων.

Η εκδήλωση για ενήλικες: Στη συνέχεια και με ένα μικρό διάλειμμα το μεσημέρι, θα υποδεχτούμε από τις 18.00 έως τις 22.00 τους... μεγάλους επισκέπτες μας, όλους τους δημότες, φιλόζωους και μη, για να περάσουν ένα όμορφο βράδυ, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνονται για το έργο των φιλοζωικών οργανώσεων της περιοχής, γνωρίζουν τις επιχειρήσεις του κλάδου των ζώων συντροφιάς του Δήμου αλλά και ψυχαγωγούνται με ένα Live μουσικό σχήμα στη λήξη της εκδήλωσης.

Ο προαύλιος χώρος καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι γεμάτος με δρώμενα, εκπαιδευτικά εργαστήρια, παιχνίδια, μουσικές, χρήσιμες ομιλίες, περίπτερα επαγγελματιών του κλάδου των ζώων συντροφιάς και δραστηριότητες αφιερωμένες στα ζώα!

Καλεσμένοι μας; Τα σχολεία του Δήμου αλλά και όλοι οι δημότες, φυσικά παρέα με τα κατοικίδια τους! Στόχος μας; Η διάδοση του μηνύματος της φιλοζωίας!

Εξαιρετικής σημασίας θα είναι η παρουσία των φιλοζωικών ομάδων της περιοχής, οι οποίες θα ενημερώσουν για τη δράση τους, ενώ όλοι εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να υιοθετήσετε το νέο μέλος της οικογενείας σας!

Σας περιμένουμε όλους σε ένα party για παιδιά και μεγάλους, για σκύλους και ανθρώπους γεμάτο pet friendly δράσεις αλλά και επισκέπτες που θέλουν να περάσουν δημιουργικά την ημέρα τους, με προτεραιότητα στη φιλοζωία και στην οικογένεια!

Η είσοδος είναι δωρεάν και στις 9.00 αλλά και στις 18.00!

 Θα πραγματοποιηθεί φωτογραφική έκθεση με πρωταγωνιστές τα αδέσποτα του Δήμου.

Σε μικρή απόσταση θα μπορέσετε να προμηθευτείτε φαγητό αλλά και ροφήματα για να περάσετε μια υπέροχη μέρα με την οικογένειά σας, σε ειδικά διαμορφωμένη fooderία!