Φθινοπωρινό παζάρι διοργανώνει στις 3 & 4/9 το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου

Οι εθελοντές μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου σας προσκαλούν στο φθινοπωρινό τους παζάρι που θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2016 από τις 11 π.μ. έως τις 9 μ.μ. στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Μηχανικής Καλλιέργειας «Μάνος Λοΐζος» στη λεωφόρο Θηβών 245 στην Νίκαια (έναντι Village Park Ρέντη).

Εκεί θα βρείτε μπλουζάκια με το λογότυπό του Σωματείου, είδη pet shop (λουριά, παιχνίδια, κ.α.), προϊόντα της DOCA Hellas και της BELCANDO, βιβλία, CD & DVD, κοσμήματα, διακοσμητικά για το σπίτι σας, μικροδωράκια.

Επίσης, μπορείτε να συζητήσετε με τους εθελοντές και να ενημερωθείτε για τη δράση του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν γι' αυτές τις ανυπεράσπιστες ψυχές.

 

«Στηριζόμαστε σ' εσάς για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την άνιση αυτή μάχη με την πληθώρα των περιστατικών και των εγκαταλείψεων και να μπορούμε να εξασφαλίσουμε τη σίτιση, την ιατρική περίθαλψη και ό,τι άλλο χρειαστούν. Η ύπαρξη του σωματείου μας στηρίζεται στους εθελοντές μας, και στην προσφορά του κόσμου» αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το παζάρι μαζί με τους τετράποδους φίλους σας.

• Είσοδος ελεύθερη.
• Στον πολυχώρο θα βρείτε παιδική χαρά για τα παιδιά.
• Παρέχεται πάρκινγκ.
• Μέσα μεταφοράς για εύκολη πρόσβαση : 852, Β18, Γ18, 820, 750, 845, 703, 803, 827, 909, 801.