Το φθινοπωρινό παζάρι των Εφτάψυχων την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Οι εθελοντές μέλη του φιλοζωικού σωματείου «Οι Εφτάψυχες – Nine Lives», που καθημερινά σιτίζουν 500 περίπου γάτες στο κέντρο της Αθήνας δίνοντας μάχη για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής τους (στειρώσεις, κτηνιατρική φροντίδα, προώθηση υιοθεσίας κ.λπ.) σας προσκαλούν στο φθινοπωρινό παζάρι τους που διοργανώνουν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 από τις 10:00 έως τις 15:00 στην αίθουσα «Διοτίμα» του Arcadia Centre στην οδό Εμπεδοκλέους 26 στο Παγκράτι Αττικής.

Κάνοντας τα ψώνια σας εκεί ενισχύετε το έργο του φιλοζωικού σωματείου «Οι Εφτάψυχες –  Nine Lives» καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες σίτισης και κτηνιατρικής περίθαλψη των αδέσποτων γατιών της Αθήνας.

Οι Εφτάψυχες – Nine Lives είναι ένα δίκτυο εθελοντών, με σκοπό τη μείωση του υπερπληθυσμού των αδέσποτων γατών μέσα από προγράμματα στείρωσης – σύλληψης - επανατοποθέτησης. Κάθε χρόνο στειρώνουν εκατοντάδες αδέσποτες γάτες στην Αθήνα (1.577 μόνο για το 2016), ενώ βελτιώνουν την ποιότητα ζωής περισσότερων των 450 γατιών με τα προγράμματα καθημερινού ταΐσματος και κτηνιατρικής φροντίδας.