Γιορτή φιλοζωίας και δωρεάν βαρκάδα με τον σκύλο σας το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2018 στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής

O Δήμος Σιθωνίας σε συνεργασία με το Doggo διοργανώνει το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 21:00, μια γιορτή αγάπης για τα αδέσποτα του Δήμου και φυσικά για όλα τα ζώα συντροφιάς, το 1ο «Dogs on the Dock» στην προβλήτα του Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής. 

Οι διοργανωτές εξηγούν τι θα περιλαμβάνει αυτή η Γιορτή Φιλοζωίας: «Όλο το Σάββατο από το πρωί έως το βράδυ η προβλήτα θα είναι γεμάτη με δρώμενα, μουσικές από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς, χρήσιμες ομιλίες, περίπτερα επαγγελματιών του κλάδου των ζώων συντροφιάς και δραστηριότητες για παιδιά και ενηλίκους. 

Κομβικό σημείο του «Dogs on the dock» η παρουσία των φιλοζωικών ομάδων της περιοχής, οι οποίες θα ενημερώσουν για τη δράση τους, ενώ εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να υιοθετήσετε το νέο μέλος της οικογένειάς σας! 

Μια καινοτόμα δράση που θα πραγματοποιηθεί για 1η φορά είναι «η δωρεάν βαρκάδα με το σκύλο μου» με καραβάκια από την προβλήτα, που θα σας προσφέρουν απολύτως δωρεάν θαλάσσια βόλτα με το σκύλο σας, για μια εμπειρία πραγματικά μοναδική!

Επίσης θα πραγματοποιηθεί φωτογραφική έκθεση με πρωταγωνιστές τα αδέσποτα του Δήμου Σιθωνίας, ειδικά σχεδιασμένο dog park για δραστηριότητες agility και εκπαίδευση του σκύλου σας από καταρτισμένους εκπαιδευτές σκύλων αλλά και οργανωμένος παιδότοπος για δημιουργική απασχόληση του παιδιού σας με πολύ παιχνίδι και storytelling από ειδικούς παιδαγωγούς.

Η γιορτή αγάπης για τους σκύλους μας θα κλείσει με μια μουσική συναυλία με το αγαπημένο μας μουσικό σχήμα «Toot Sweet», με jazz ήχους και μελωδίες να αντηχούν σε όλο τον Μαρμαρά.

Σας περιμένουμε όλους σε ένα party για σκύλους και ανθρώπους γεμάτο pet friendly δράσεις αλλά και επισκέπτες που θέλουν να περάσουν δημιουργικά την ημέρα τους, με προτεραιότητα στη φιλοζωία και την οικογένεια!

Στον χώρο θα βρείτε street food αλλά και coffee spot για να περάσετε μια υπέροχη μέρα με την οικογένειά σας, σε ειδικά διαμορφωμένη fooderία».