Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 3/4

Την Κυριακή 3 Απριλίου, παραμονή της παγκόσμιας ημέρας αδέσποτων ζώων, οι atenistas σας προσκαλούν να ανοίξετε την αγκαλιά σας και να νοιαστείτε για τους τετράποδους αδέσποτους φίλους μας χωρίς σπίτι σε μια μεγάλη φιλοζωική δράση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος (Μετρό Πανεπιστήμιο) από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Στην πλατεία Κλαυθμώνος θα βρίσκονται δεκάδες μικρά και μεγάλα σκυλάκια που φιλοξενούνται στα καταφύγια των οργανώσεων, τα οποία έχουν ανάγκη από ένα στοργικό σπιτικό για να ζήσουν με αγάπη και ασφάλεια.

 

 

Η εκδήλωση με σύνθημα «Υιοθετώ! Δεν αγοράζω» πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Οι οργανώσεις που συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι:
– Τμήμα αστικής πανίδας Δήμου Αθηναίων-Υπηρεσία Αδέσποτων
– Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης
– Ζωοφιλικός Σύλλογος Περάματος
– ΣΑΖΑ Φιλοζωικός Σύλλογος Αλίμου
– Φιλοζωικο Σωματείο «Αδεσποτη Ελπίδα»
– Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας - Κερατσινίου
– StrayCare.gr Αδέσποτη Φροντίδα
– SCARS – Second Chance Animal Rescue Society
– SAPT Hellas

 

 

Όσοι υιοθετήσουν θα λάβουν για τα σκυλάκια 6 μήνες δωρεάν τροφή (εκτός Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης που καλύπτει με άλλο πρόγραμμα) καθώς και εμβολιασμό ( και στείρωση στην περίπτωση του Δ. Αθηναίων).  Οι υιοθεσίες θα πραγματοποιούνται μέσω των οργανώσεων με συμβόλαιο υιοθεσίας και με τις προϋποθέσεις που ορίζονται από τον νόμο.