Γιορτή Υιοθεσίας Σκύλων διοργανώνει την Κυριακή 26 Αυγούστου ο Φιλοζωικός Σύλλογος Καρύστου

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Καρύστου σας προσκαλεί στην «Γιορτή Υιοθεσίας Σκύλων» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο  Κέντρο Εκπαίδευσης Ιππασίας Amico, στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καρύστου – Χαλκίδας, στην Κάρυστο.

Οι διοργανωτές αναφέρουν στην πρόσκλησή τους τα εξής: «Είστε όλοι προσκεκλημένοι στην γιορτή των ζώων, την Ημέρα Υιοθεσίας Σκύλων! Με την υποστήριξη του Δήμου Καρύστου, και στον χώρο του Ιππικού Κέντρου Amico, θα φιλοξενηθούν σκυλάκια από το καταφύγιο του Φιλοζωικού Συλλόγου Καρύστου, με την προσδοκία και τις άπειρες ευχές μας να υιοθετηθούν και ταυτόχρονα θα γίνει ένα σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης σκύλου, που θα απευθύνεται σε όλους και κυρίως στα παιδιά!

Θα γίνουν καλλιστεία σκύλων, με σκληρό ανταγωνισμό, και φανταστικές κατηγορίες διαγωνιζομένων! Θα λειτουργεί πλούσιο bazaar, με πανέμορφα πράγματα, φτιαγμένα ειδικά για την ημέρα. Καροτσάκι παγωτού, καλαμπόκι ψητό, αλλά και καντίνα στον χώρο ολοκληρώνουν την εικόνα της Γιορτής του Φιλοζωικού Συλλόγου Καρύστου. Σας περιμένουμε όλους παρέα με τον τετράποδο φίλος σας. Η παρουσία σας είναι πράγματι πολύτιμη!».

Η είσοδος είναι ελεύθερη