Χριστουγεννιάτικο παζάρι από την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία

Το χριστουγεννιάτικο της παζάρι θα πραγματοποιήσει η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία στις 12 & 13 Δεκεμβρίου στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα (Σάββατο 11:00 - 20:00 και Κυριακή 09:00 - 17:00).

Ρούχα, παπούτσια, βιβλία, CDs, DVDs, είδη σπιτιού, κοσμήματα, συσκευές, μικροαντικείμενα, διακοσμητικά, αξεσουάρ  και ό,τι άλλο δεν χρειάζεστε πια, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση και καθαρά, μπορείτε να τα χαρίσετε στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία ώστε να εξασφαλιστεί και φέτος η επιτυχία του χριστουγεννιάτικου παζαριού.

Οι εθελοντές της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας στέλνουν το ακόλουθο δικό τους μήνυμα και αναμένουν όπως κάθε χρόνο την ενεργή συμμετοχή σας ώστε και στο φετινό χριστουγεννιάτικο παζάρι να συγκεντρωθεί ένα ικανοποιητικό χρηματικό ποσό που θα διατεθεί για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων που φιλοξενούνται στο καταφύγιο του σωματείου στο Κορωπί Αττικής.

«Τα αδεσποτάκια που φιλοξενούμε σας παρακαλούνε τώρα που αλλάζει η εποχή και θα τακτοποιείτε ντουλάπες, που θα καθαρίζετε σπίτια και αποθήκες, να μην ξεχάσετε να στείλετε στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία ό,τι δεν χρειάζεστε πια. Με τους δικούς σας μικρούς θησαυρούς εμείς μπορούμε να κάνουμε θαύματα, να γιατρέψουμε πονεμένες ψυχούλες και να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Το δικό μας ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά στα γεμάτα ευγνωμοσύνη μάτια τους».

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 6020202.