Χριστουγεννιάτικο παζάρι για τ’ αδέσποτα της Ν. Φιλαδέλφειας

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας σας προσκαλεί στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και το παζάρι του, στις 5 & 6 Δεκεμβρίου, στο χώρο εκδηλώσεων του Π.Π.Ι.Ε.Δ (Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κάνοντας τα χριστουγεννιάτικα σας ψώνια και αγοράζοντας δωράκια για τα αγαπημένα σας πρόσωπα βοηθάτε τα ζωάκια που φροντίζει o Σύλλογος. Στο παζάρι θα βρείτε μπλούζες και φούτερ του Συλλόγου, βιβλία, διακοσμητικά, ρούχα, είδη σπιτιού, είδη pet και χειροποίητες κατασκευές από φίλους του Συλλόγου.

Θα υπάρχει καφενείο όπου πέρα από τον καφέ σας θα μπορείτε να απολαύσετε και χειροποίητα γλυκά, φτιαγμένα με πολλή αγάπη από τους εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ.  Το Σάββατο στις 18:00 θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, παρουσία του Άγιου Βασίλη. Στην εκδήλωση θα παραστεί η Νανά Παλαιτσάκη για να ανάψει το δέντρο του Συλλόγου και να διαβάσει στους μικρούς μας φίλους το παραμύθι της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Τσόλκα «Καληνύχτα νεράιδα νονά». Η Αλεξάνδρα Τσόλκα θα βρίσκεται επίσης στην εκδήώση για να μιλήσει κι εκείνη για τη γλυκατζού νεράιδα που έτρωγε όλες τις τούρτες που προορίζονταν για τα βαφτιστήρια της.

Στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, πάρτε όλοι από ένα στολίδι και ανάλογα τον αριθμό των στολιδιών που θα μαζευτούν, το pet4u θα δωρίσει τον αντίστοιχο αριθμό κιλών ξηράς τροφής για τα σκυλάκια του καταφυγίου.

Την Κυριακή το πρωί, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δραστηριότητες για τα παιδιά. Στις 11:00 οι μικροί μας φίλοι, μαζί με τους εθελοντές του Συλλόγου, θα ζωγραφίσουν και θα ετοιμάσουν το γράμμα τους για τον Άγιο Βασίλη και θα φτιάξουν στολίδια για το χριστουγεννιάτικο τους δέντρο. Στις 12:00 ο αγαπημένος χορευτής και χορογράφος Πάνος Μεταξόπουλος θα μιλήσει για τη σχέση μας με τα ζώα και θα χορέψει με μικρούς και μεγάλους σε αγαπημένους ρυθμούς.

Ώρες παζαριού
Σάββατο 5/12/15, 09: 00 - 21:00
Κυριακή 6/12/15, 09: 00 - 21:00