Το χριστουγεννιάτικο παζάρι της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης στις 8 & 9 Δεκεμβρίου

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, από τις 10:00 έως τις 20:00, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο ετήσιο χριστουγεννιάτικο παζάρι της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης για την οικονομική ενίσχυση του έργου της, στο 1ο Γυμνάσιο - Λύκειο Ηλιούπολης (Γρ. Αυξεντίου 2,  Ηλιούπολη Αττικής). Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των αδέσποτων φίλων μας που φροντίζουν οι εθελοντές της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης για να έχουν μια καλύτερη ζωή.

Δεν θα υπάρχουν ζώα προς υιοθεσία στον χώρο του παζαριού. Αν θέλετε να υιοθετήσετε κάποιο από τα ζώα που φροντίζει η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης επισκεφθείτε τη Σελίδα της στο facebook ή την ιστοσελίδα της στο www.zeil.gr για να δείτε τους σκύλους και τις γάτες που είναι διαθέσιμα προς υιοθεσία.

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης ευχαριστεί από καρδιάς τους δημιουργούς του νέου χριστουγεννιάτικου σποτ της και συγκεκριμένα τον Στάθη Νικολακόπουλο και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση και την μίξη του ήχου, τον Ηλία Ηλιάδη για τα υπέροχα πλάνα του και το μοντάζ και την Αγγελική Παναγιωτοπούλου για το σενάριο, τα κείμενα και την επιμέλεια του project.