Το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Φιλοζωικού Συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» στις 15-31 Δεκεμβρίου

Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» σας προσκαλούν στο χριστουγεννιάτικο παζάρι τους που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 το παλιό βαγόνι στη λεωφόρο Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, απέναντι από το γήπεδο της Ραφήνας. Όλα τα έσοδα από την πώληση των μικροαντικειμένων θα διατεθούν για την αγορά φαρμάκων και τροφών για τ’ αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια που φροντίζουν, προστατεύουν και περιθάλπουν με αγάπη, αλλά και πολύ κόπο.

Σκοπός του παζαριού είναι να ενισχυθούν τα έσοδά του ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το σημαντικό και πολύτιμο έργο του. Η ουσιαστική βοήθεια που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν σιωπηλά οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» σε δεκάδες ζώα που επλήγησαν από την φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου του 2018 στην Ανατολική Αττική, αποτελεί εκ των πραγμάτων έναν λόγο παραπάνω για να βρεθούμε μπροστά από τους πάγκους του παζαριού τους και να στηρίξουμε έμπρακτα την ενεργή εθελοντική δράση τους.

Εκεί θα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές όμορφα δώρα για τους αγαπημένους σας, για εσάς, για το σπίτι σας, σπιτικά λικέρ, μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού και το ημερολόγιο του Συλλόγου που φέτος είναι αφιερωμένο στο «Μάτι της Φωτιάς».

Ωράριο παζαριού

Καθημερινές: 11:00 – 20:00
Σάββατο & Κυριακή: 11:00 – 17:00