Η ομάδα «Cat Guardians» διοργανώνει στις 23/9 «Ημέρα Υιοθεσίας» & παζαράκι στο πάρκο Αγίου Δημητρίου στο Στρόβολο

Οι εθελοντές της ομάδας «Cat Guardians» διοργανώνουν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 16:00 έως τις 20:00 «Ημέρα Υιοθεσίας» και φιλοζωικό παζαράκι στο Καφεστιατόριο στο πάρκο Αγίου Δημητρίου στον Στρόβολο με στόχο να παροτρύνουν το κοινό να υιοθετήσει συνειδητά ένα από τα δεκάδες αδέσποτα γατάκια που φροντίζουν σε πάρκο της Λευκωσίας και να ενισχύσει το έργο τους με αγορές δώρων αγάπης.

Η  «Ημέρα Υιοθεσίας» είναι μια καλή αφορμή για να βοηθήσετε τ’ αδέσποτα γατάκια, τα οποία φροντίζουν με πολύ κόπο οι εθελοντές της ομάδας «Cat Guardians» καταβάλλοντας τιτάνιο αγώνα για να ανταπεξέλθουν στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της γατοαποικίας (τροφές, φάρμακα, κτηνιατρική περίθαλψη, στειρώσεις, φιλοξενίες κ.λπ.) καθώς οι εγκαταλείψεις στο πάρκο ακόμα και νεογέννητων από ασυνείδητους πολίτες είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Η εθελοντική ομάδα «Cat Guardians» επισημαίνει: «Το πάρκο δεν είναι καταφύγιο όπως πολλοί νομίζουν και μας πετάνε τα «ανεπιθύμητα» γι’ αυτούς νεογέννητα γατάκια φορτώνοντας τις δικές τους ευθύνες στις πλάτες μας. Οι γατούλες δεν ζουν σε προστατευμένο χώρο.  Έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες με πολλούς κινδύνους παρόλο που ζουν σ’ έναν πνεύμονα πρασίνου. Ειδικά τα γατάκια έχουν πολύ φτωχή πρόγνωση επιβίωσης ζώντας σ’ ένα μη ασφαλές περιβάλλον μακριά από τη μητέρα τους».

Οι εθελοντές της ομάδας «Cat Guardians» θα σας περιμένουν στην «Ημέρα Υιοθεσίας» για να σας γνωρίσουν, να συζητήσουν μαζί σας θέματα σχετικά με τ’ αδέσποτα γατιά του πάρκου και να μάθετε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε κι εσείς να στηρίξετε το έργο τους ώστε να μπορέσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους να βοηθήσουν περισσότερα γατάκια. Και ποιος ξέρει; Στην «Ημέρα Υιοθεσίας» μπορεί να βρείτε το νέο μέλος της οικογένειας σας!

Στο παζαράκι μπορείτε να βρείτε σε απίθανες τιμές χειροποίητες κατασκευές, βιβλία, γλυκά, κοσμήματα & αξεσουάρ και πρωτότυπα δωράκια.  Κάνοντας τα ψώνια σας εκεί ενισχύετε το έργο της ομάδας «Cat Guardians» αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τροφές, εμβολιασμούς, στειρώσεις, φάρμακα και περιθάλψεις των αδέσποτων γατιών που βρίσκονται υπό την προστασία τους.

Για να ενημερωθείτε για το έργο της ομάδας «Cat Guardians» και για τα γατάκια που είναι προς υιοθεσία πατήστε εδώ.