Ημέρα Υιοθεσίας από την «Κιβωτό Μυτιλήνης» την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» διοργανώνει Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων, κουταβιών και γατιών, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 10:00 έως τις 15:00 στον χώρο της Μαρίνας Μυτιλήνης.

Στην πρόσκληση η «Κιβωτός Μυτιλήνης» αναφέρει: «Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά αυτές τις τετράποδες ψυχές που αναζητούν ένα σπίτι και αγάπη! Αν κάποιο από τα ζωάκια αυτά σας κλέψει την καρδιά θα έχετε τη δυνατότητα να το παραλάβετε για μια δοκιμαστική υιοθεσία 7-10 ημερών (θα πρέπει να είστε ενήλικος και να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας για να παραλάβετε το ζωάκι -το οποίο είναι ΗΔΗ εμβολιασμένο και αποπαρασιτωμένο!), ώστε να έχετε τον χρόνο να αποφασίσετε αν η οικογένειά σας θα αποκτήσει ένα νέο, τετράποδο μέλος!

Ανυπομονούμε, εμείς, τα σκυλάκια και τα γατάκια να σας συναντήσουμε!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

1. Εάν επιθυμείτε να φέρετε κάποια αδέσποτα σκυλάκια ή γατάκια στην εκδήλωση παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΚΙΒΩΤΟ για να κανονίσουμε τα διαδικαστικά. Ζώα τα οποία θα "εμφανιστούν" την ημέρα της εκδήλωσης ΔΕΝ θα γίνουν δεκτά για λόγους υγείας των υπόλοιπων ζώων (π.χ. απουσία εμβολίων κ.τλ.).

2. Ιδιόκτητα ζώα προς υιοθεσία θα γίνουν δεκτά ΜΟΝΟΝ εφόσον έχουν ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας και είναι τσιπαρισμένα, όπως προβλέπει ο Νόμος. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΚΙΒΩΤΟ για λεπτομέρειες».