Ημέρα Υιοθεσίας διοργανώνει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ν. Φιλαδέλφειας

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας σας προσκαλεί στην «Ημέρα Υιοθεσίας - Απρίλιος 2016», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου στο χώρο φιλοξενίας των αδέσποτων ζώων στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, από τις 16:00 έως τις 19:00.

Εάν ενδιαφέρεστε να προσθέσετε συνειδητά ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά όλα τα υπέροχα πλάσματα που φροντίζει και φιλοξενεί ο Σύλλογος.

Παράλληλα, όποιος θέλει να ενισχύσει την προσπάθεια για τη φροντίδα και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων, θα μπορεί να προμηθευτεί μπλούζες του Συλλόγου σε μοναδικά σχέδια.

Η μέρα αυτή θα είναι πολύ σημαντική για τους εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγους Νέας Φιλαδέλφειας όχι μόνο γιατί περιμένουν ότι πολλά ζωάκια τους θα βρουν μια παντοτινή οικογένεια ή γιατί η επόμενη μέρα - 4 Απριλίου - γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων αλλά και για το γεγονός ότι στις 4 Απριλίου έχει οριστεί η δικάσιμος για την υπόθεση της έξωσής τους από το καταφύγιο.

Οι εθελοντές ελπίζουν ότι θα σας έχουν όλους πλάι τους και δίπλα σ’ αυτά τα ζωάκια που βρίσκονται υπό διωγμό! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook ή να καλείτε στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6944949741.