Ημέρα Υιοθεσίας διοργανώνει στις 29/4 ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος»

Ημέρα Υιοθεσίας διοργανώνει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 από τις 11:00 έως τις 15:00 στην Πλατεία Πλαστήρα στην Ραφήνα Αττικής με σκοπό να βρουν τα κουτάβια και τα ενήλικα σκυλάκια που φροντίζουν οι εθελοντές του τους μελλοντικούς κηδεμόνες τους.

Στο κάλεσμα του ο  Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» αναφέρει: «Ημέρα Υιοθεσίας για τους τετράποδους φίλους μας. Κουταβάκια και ενήλικα σκυλάκια θα σας περιμένουν για να γίνουν τα νέα μέλη στην οικογένειά σας. Δώστε μια ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σωθεί και να βρει μια ζεστή αγκαλιά με αγάπη και αυτό θα σας το ανταποδώσει με πολλά φιλάκια, κουνιστές ουρίτσες και παντοτινή πίστη. Όλα τα σκυλάκια έχουν βιβλιάριο υγείας».

O Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» σιτίζει, φροντίζει, στειρώνει και περιθάλπει, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνάμεις, τ' αδέσποτα ζώα της περιοχής Ραφήνας - Πικερμίου στην Ανατολική Αττική. Παράλληλα βοηθά στις ανάγκες και στις υιοθεσίες με τη συνεργασία του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου τα σκυλιά του Δημοτικού Κυνοκομείου, τα οποία είναι περίπου 150.