Ημέρα Υιοθεσίας «Είσαι το Ταίρι μου;» διοργανώνει ο Σ.Π.Α.Ζ. στις 12 & 19 Μαΐου 2019

Οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.) σας προσκαλούν στην Ημέρα Υιοθεσίας «Είσαι το Ταίρι μου;» που διοργανώνουν τις δύο προσεχείς Κυριακές 12 και 19 Μαΐου 2019, από τις 11:00 έως τις 15:00, στην πλατεία Βεργωτή (Δελφίνια) στην παραλία Γλυφάδας Αττικής.

Στόχος του Σ.Π.Α.Ζ. είναι να φέρει κοντά τα ζώα που φροντίζει τους μελλοντικούς κηδεμόνες τους, που αποφάσισαν συνειδητά να αποκτήσουν έναν τετράποδο σύντροφο που έχει ανάγκη από ένα στοργικό σπιτικό και ανθρώπους που θα τον αγαπούν, θα τον φροντίζουν ως μέλος στην οικογένειά τους και δεν θα τον εγκαταλείψουν ποτέ.

 

 

Στο κάλεσμά τους οι εθελοντές του Σ.Π.Α.Ζ. αναφέρουν τα εξής: «Ο Oscar Wilde είπε: Όταν βρέχει ψάξε να βρεις το ουράνιο τόξο και όταν είναι σκοτεινά ψάξε να βρεις τα αστέρια. Το κάνουμε αυτό, πάντα ψάχνουμε να βρούμε το καλό στα πάντα και με αφορμή αυτό το υπέροχο κείμενο θα σας πούμε ότι το "Είσαι το ταίρι μου;" επιστρέφει για δύο Κυριακές στις 12 και 19 Μαΐου 2019. Πολλοί και υπέροχοι σκύλοι ψάχνουν και περιμένουν τα παντοτινά τους σπίτια και τις οικογένειές τους. Ελάτε να τους γνωρίσετε από κοντά.

Αν ψάχνετε το ταίρι σας, αν δεν το ψάχνετε αλλά το περιμένετε, αν δεν το περιμένετε αλλά θέλετε να σας έρθει, ακόμα και ουρανοκατέβατο, αν βαρεθήκατε τη μοναξιά, αν, αν, αν… Για όσα αν έχετε, εμείς έχουμε τις λύσεις. Σας περιμένουμε για το καλύτερο προξενιό της ζωής σας!».

 

 

Χορηγός Επικοινωνίας της εκδήλωσης «Ημέρα Υιοθεσίας. Είσαι το Ταίρι μου;» είναι η ενημερωτική φιλοζωική ιστοσελίδα «Ιστορίες Αδέσποτων» (www.istoriesadespoton.gr).

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε στον χάρτη την τοποθεσία διεξαγωγής της εκδήλωσης «Ημέρα Υιοθεσίας. Είσαι το Ταίρι μου;» που διοργανώνει ο Σ.Π.Α.Ζ. Άνετος χώρος, εύκολο πάρκινγκ και πρόσβαση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Π.Α.Ζ. στο www.spazgreece.gr ή τη Σελίδα του που διαθέτει στο facebook στο https://www.facebook.com/SPAZGREECE/.