Ημέρα Υιοθεσίας για να βρείτε το…ταίρι σας διοργανώνει ο Σ.Π.Α.Ζ. στις 17 & 31 Μαρτίου 2019

Οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων «Σ.Π.Α.Ζ.» σας προσκαλούν στην Ημέρα Υιοθεσίας «Είσαι το Ταίρι μου;» που διοργανώνουν τις δύο προσεχείς Κυριακές 17 και 31 Μαρτίου 2019, από τις 11:00 έως τις 15:00, στην πλατεία Βεργωτή (Δελφίνια) στην παραλία Γλυφάδας Αττικής.

Στόχος του Σ.Π.Α.Ζ. είναι να φέρει κοντά τα ζώα που φροντίζει τους μελλοντικούς κηδεμόνες τους, που αποφάσισαν συνειδητά να αποκτήσουν έναν τετράποδο σύντροφο που έχει ανάγκη από ένα στοργικό σπιτικό και ανθρώπους που θα τον αγαπούν, θα τον φροντίζουν ως μέλος στην οικογένειά τους και δεν θα τον εγκαταλείψουν ποτέ.

 

 

Την Κυριακή 17 Μαρτίου, από τις 11:00 έως τις 13:30, ο συγγραφέας του καταπληκτικού βιβλίου «Ψιτ! Γατόφιλε» Βασίλης Ιωσήφ θα βρίσκεται στην εκδήλωση για να γνωρίσει κι εκείνος από κοντά τους γατόφιλους και σκυλόφιλους επισκέπτες.

Στο κάλεσμά τους οι εθελοντές του Σ.Π.Α.Ζ. αναφέρουν τα εξής: «Ο Oscar Wilde είπε: “Όταν βρέχει ψάξε να βρεις το ουράνιο τόξο και όταν είναι σκοτεινά ψάξε να βρεις τα αστέρια”. Το κάνουμε αυτό. Πάντα ψάχνουμε να βρούμε το καλό στα πάντα.

 

 

Και με αφορμή αυτό το υπέροχο κείμενο του Oscar Wilde θα σας πούμε να κάνετε υπομονή, να περάσουν οι λίγες ημέρες αυτής της εβδομάδας και την Κυριακή που θα ξαναβγεί ο ήλιος θα σας δούμε από κοντά! Με πολλούς και υπέροχους σκύλους που ψάχνουν και περιμένουν τα παντοτινά τους σπίτια και τις οικογένειές τους!

Αν ψάχνετε το ταίρι σας, αν δεν το ψάχνετε αλλά το περιμένετε, αν δεν το περιμένετε αλλά θέλετε να σας έρθει, ακόμα και ουρανοκατέβατο, αν βαρεθήκατε τη μοναξιά, αν, αν, αν... Για όσα «αν» έχετε, εμείς έχουμε τις λύσεις. Είσαι το ταίρι μου; Ημέρα υιοθεσίας. Θα σας περιμένουμε για το καλύτερο «προξενιό» της ζωής σας!» καταλήγουν οι εθελοντές του  Σ.Π.Α.Ζ. 

 

 

Χορηγός Επικοινωνίας της εκδήλωσης «Ημέρα Υιοθεσίας. Είσαι το Ταίρι μου;» είναι η ενημερωτική φιλοζωική ιστοσελίδα «Ιστορίες Αδέσποτων» (www.istoriesadespoton.gr).

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε στον χάρτη την τοποθεσία διεξαγωγής της εκδήλωσης «Ημέρα Υιοθεσίας. Είσαι το Ταίρι μου;» που διοργανώνει ο Σ.Π.Α.Ζ. Άνετος χώρος, εύκολο πάρκινγκ και πρόσβαση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Π.Α.Ζ. στο www.spazgreece.gr ή τη Σελίδα του που διαθέτει στο facebook στο https://www.facebook.com/SPAZGREECE/

Πηγή Φωτογραφιών: Σ.Π.Α.Ζ.