Ημέρα Υιοθεσίας και Κοπή Πίτας από το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου

Στην «Ημέρα Υιοθεσίας» σας προσκαλεί το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου που διοργανώνει το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», στη Θηβών 245 στην Νίκαια (έναντι Village Park Ρέντη) και σας ενθαρρύνει να κάνετε κάποιο από τα αδέσποτα σκυλάκια που φροντίζουν οι εθελοντές του μέλος στην οικογένειά σας.

Από τις 12:00 μέχρι τις 21:00 οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου θα σας περιμένουν για να  σας γνωρίσουν τις πιο γλυκές μουσούδες που τόσο υπομονετικά περιμένουν τον άνθρωπό τους και να σας μιλήσουν για τη συνειδητή και υπεύθυνη υιοθεσία ζώων χωρίς μόνιμη στέγη.

Επίσης θα σας ενημερώσουν για τις δράσεις και το έργου του Σωματείου και πώς μπορείτε να βοηθήσετε εθελοντικά στην φροντίδα των αδέσποτων ζώων που διέσωσε και βρίσκονται υπό την προστασία του.

 Στις 19:00  το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.  Θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα!

Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου ιδρύθηκε το 2009  και σκοπός του είναι η περίθαλψη και γενικά η φροντίδα και η προστασία των αδέσποτων ζώων, καθώς και σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές και κάθε Δημόσια ή Διοικητική Αρχή, η επίλυση θεμάτων που αναφέρονται σε αδέσποτα ή δεσποζόμενα ζώα (καταγγελίες για κακοποιήσεις ζώων, παθητικής ή ενεργητικής μορφής).