Ημέρα Υιοθεσίας και Κοπή Πίτας στις 2/2 από το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου

Ημέρα Υιοθεσίας ζώων συντροφιάς διοργανώνει το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, από τις 12:00 έως τις 20:00,  στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», στην Θηβών 245 στην Νίκαια (έναντι Village Park Ρέντη).

Στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη και Θεραπεία του Καλααζάρ»  από την κτηνίατρο Μαίρη Λαγάνη και στις 19:00 οι εθελοντές μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου θα κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Ο τυχερός που θα βρει το φλουρί θα κερδίσει ένα δώρο… έκπληξη!. Θα ακολουθήσει κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς με πολλά και πλούσια δώρα.

Στην πρόσκλησή τους οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου αναφέρουν: «Είναι μία ακόμα ημέρα αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας! Θα είναι εκεί πολλά μουσούδια που περιμένουν να βρουν τον άνθρωπό τους! Μήπως είσαι εσύ; Άλλη μια ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τους εθελοντές, να μάθετε για το έργο τους και πώς μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς! Σας περιμένουμε όλους σας!».