Ημέρα Υιοθεσίας & συγκέντρωση τροφών για τ’ αδέσποτα στο Μάτι διοργανώνει στις 27/1 ο Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος»

Ημέρα Υιοθεσίας κουταβιών και συγκέντρωση τροφών για τη σίτιση των αδέσποτων σκύλων και γάτων που ζουν στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής  Αττικής όπως το Μάτι και το Κόκκινο Λιμανάκι διοργανώνει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, από τις 11:00 έως τις 15:00, στην Πλατεία Πλαστήρα στην Ραφήνα Αττικής.

Στο κάλεσμα του ο  Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» αναφέρει: «Η χαρά των κουταβιών. Μωρουδέλια που αναζητούν την παντοτινή τους οικογένεια, κουταβάκια που εγκαταλείφθηκαν από ανεύθυνες γέννες και ανεύθυνους κηδεμόνες μπορεί να είναι το τυχερό σας αστέρι. Υιοθετήστε υπεύθυνα γιατί τα ζώα είναι ψυχές που νοιώθουν την αγάπη αλλά και την εγκατάλειψη. Την ίδια μέρα θα έχουμε συγκέντρωση τροφών ειδικά γατοτροφών για την στήριξη της καθημερινής σίτισης στην περιοχή των καμένων όπως το Μάτι και το Κόκκινο Λιμανάκι».

O Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» σιτίζει, φροντίζει, στειρώνει και περιθάλπει, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνάμεις, τ' αδέσποτα ζώα της περιοχής Ραφήνας - Πικερμίου στην Ανατολική Αττική. Παράλληλα βοηθά στις ανάγκες και τις υιοθεσίες, με τη συνεργασία του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου, τα σκυλιά του Δημοτικού Κυνοκομείου, τα οποία είναι περίπου 130.