Ματούλα Ζαμάνη και Θανάσης Παπακωνσταντίνου τραγουδούν αφιλοκερδώς για τ’ αδέσποτα της Λάρισας

Μια συναυλία για τ’ αδέσποτα ζώα διοργανώνει το φιλοζωικό σωματείο «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας», την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 στο χώρο του Κηποθεάτρου Λάρισας και ώρα 9:30 μ.μ., υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων.

Η Ματούλα Ζαμάνη, μια από τις πλέον αγαπημένες τραγουδοποιούς του ελληνικού κοινού, ενώνει τη φωνή της με τον μοναδικό Θανάση Παπακωνσταντίνου, που θα βρίσκεται εκεί σε φιλική συμμετοχή, σε μια μαγική βραδιά αφιερωμένη στους πιο αδύναμους της κοινωνίας μας, που είναι πάντα τα ζώα, θύματα της δικής μας ολιγωρίας και εκμετάλλευσης.

Όπως αναφέρει το φιλοζωικό σωματείο «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας» στόχος είναι η βραδιά αυτή να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης όπου θα ενωθούν οι φωνές όλων εκείνων των ευαισθητοποιημένων πολιτών που παλεύουν για να έρθει μια καινούρια μέρα για όλα εκείνα τα αδέσποτα ζώα που μάχονται καθημερινά να επιβιώσουν στους ελληνικούς δρόμους.

Τα έσοδα της συναυλίας, στην οποία οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς, θα διατεθούν αποκλειστικά για τη φροντίδα, στήριξη, σίτιση και περίθαλψη αδέσποτων ζώων της πόλης της Λάρισα.

Τους τραγουδοποιούς θα συνοδεύσουν οι μουσικοί: Καζαντζής Θάνος, Νικολόπουλος Κώστας, Κονταράτος Γιάννης, Σταυρίδης Θάνος, Ρότσιος Ηλίας. Ηχολήπτες: Δημητριάδης Δημήτρης, Καραπιπέρης Κλεάνθης. Φώτα: Ζερβάκη Μελίνα. Εξοπλισμός ήχου και φωτισμού: Κυριλλίδης Στέλιος.

Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ (προπώληση), 10 ευρώ (ταμείο). Η προπώληση ξεκίνησε την Παρασκευή 26 Μαΐου.

Σημεία διάθεσης στα καταστήματα

1. Snuff Tobacco Store (Κατάστημα 1: Φιλελλήνων 53Α, Φρούριο Λάρισας - Κατάστημα 2: Κουμουνδούρου 1).
2. Βιβλιοχαρτοπωλείο FLASH - Καλτσάς Αχιλλέας (Παπαναστασίου Αλέξανδρου 57.)
3. Οφηλία Pet Shop - Grooming Salon (Καλλιθέας 5).
4. Mosh Pit Booze Bar (Κουμουνδούρου 16).
5. Print Shirt (28ης Οκτωβρίου 10).
 

Χορηγοί της συναυλίας είναι η εφημερίδα Ελευθερία και το κατάστημα Print Shirt