Μέχρι τη Μ. Τετάρτη θα διαρκέσει το πασχαλινό παζάρι του Φιλοζωικού Σωματείου Λάρισας Anim.A.L.

Οι εθελοντές μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa) σας περιμένουν στο πασχαλινό τους παζάρι που πραγματοποιείται στην κεντρική πλατεία της Λάρισας από τις 10:00 έως τις 21:00, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016.

 

 

Επισκεφθείτε το παζάρι  για να προμηθευτείτε πρωτότυπες χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινά δώρα  και όχι μόνο για εσάς και τους τετράποδους φίλους σας ενισχύοντας παράλληλα οικονομικά το σωματείο που παλεύει να φροντίσει τ’ αδέσποτα ζώα της πόλης.  

 

 

Εάν έχετε διάφορα πράγματα που για τα ζωάκια σας είναι πλέον άχρηστα, όπως παιχνίδια που βαρέθηκαν, λουράκια που δε φοράνε, κρεβατάκια που δε χρησιμοποιούνται, τροφές που δεν τρώνε γιατί δεν τους αρέσουν ή φάρμακα που περίσσεψαν, μπορείτε να τα προσφέρετε στους εθελοντές του σωματείου για τ’ αδέσποτα ζώα που φροντίζουν.

 

 

Το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. ευχαριστεί θερμά το Δήμο Λαρισαίων για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους εθελοντές του, ώστε να πραγματοποιηθεί και φέτος το πασχαλινό παζάρι προς όφελος των αδέσποτων ζώων.