Οι εθελοντές του SCARS πάνε στο χριστουγεννιάτικο παζάρι τους στις 9 & 10 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο Σπούτνικ

Το φιλοζωικό σωματείο SCARS (Second Chance Animal Rescue Society) φοράει τα γιορτινά του κι ετοιμάζεται να σας υποδεχθεί στο ετήσιο χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώνει στις 9 & 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12:00 – 22:00 στην καρδιά της Αθήνας. Φέτος οι εθελοντές του SCARS έχουν τη χαρά να φιλοξενηθούν στο υπέροχο νεοκλασικό κτίριο του πολυχώρου πολιτισμού και αλληλεγγύης Σπούτνικ, στην Πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο (Κεραμεικού 46, Αθήνα).

Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μεταξύ άλλων, τα πολυαγαπημένα t- shirt του σωματείου, κούπες, ατζέντες για το νέο έτος, χειροποίητα κοσμήματα, γούρια, χριστουγεννιάτικα είδη, διακοσμητικά σπιτιού, βιβλία και φυσικά πολλά παιχνίδια για τους τετράποδους φίλους σας.

«Ελάτε να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και συγχρόνως να κάνετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, βοηθώντας μας να βοηθήσουμε τα αδέσποτα ζώα που μας έχουν ανάγκη. Ελάτε πεινασμένοι και διψασμένοι γιατί σας περιμένουν χειροποίητες (vegetarian και vegan) λιχουδιές από τον μπουφέ μας, καφές, τσάι, δροσιστικά αναψυκτικά, μπύρες και ποτά απ’ το μπαρ μας. Μην ξεχνάτε την θρυλική - πλέον - λαχειοφόρο μας, όπου φέτος όλοι οι λαχνοί κερδίζουν μοναδικά δώρα! Τέλος, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά κάποια από τα προς υιοθεσία ζώα μας και πού ξέρετε, ίσως γίνετε εσείς το δικό τους θαύμα των Χριστουγέννων. Σας περιμένουμε με ανυπομονησία εσάς και τον τετράποδο φίλο σας» αναφέρουν στην πρόσκλησή τους οι εθελοντές του φιλοζωικού σωματείου SCARS.