Πάρτυ - συνάντηση για τους τετράποδους άστεγους φίλους μας στην Αθήνα

Το πρώτο μεγάλο πάρτυ – συνάντηση της νέας χρονιάς των ενεργών φιλόζωων, αλλά και των φιλοζωικών ομάδων ή οργανώσεων που δρουν στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου ώρα 22:30 στο Booze Cooperativa στην οδό Κολοκοτρώνη 17, Αθήνα.

Οι διοργανώτριες της εκδήλωσης που φέρει τον τίτλο “ Who let the dogs out?” Άννα Λύκουρα και Αριστέα Σδρόλια προσκαλούν όλους όσοι αγαπούν και προσφέρουν στ’ άστεγα ζώα ευελπιστώντας ότι αυτή η συνάντηση θα αποτελέσει την αρχή για τη δημιουργία κοινών δράσεων με στόχο αφενός την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στο θέμα των αδέσποτων αφετέρου την προσφορά βοήθειας σ’ όλα αυτά τα ζωάκια που καθημερινά προσπαθούν για την επιβίωση τους.

 

 

«Τους έχουμε δει όλοι μας. Κυκλοφορούν παντού. Στους δρόμους, στα πάρκα, στις πλατείες, έξω από τα μαγαζιά ζητιανεύοντας λίγο φαγητό. Είναι οι άστεγοι τετράποδοι που προσπαθούν να βρουν κι αυτοί μια θέση στο τσιμέντο της πόλης, σε κάποια γωνιά πεζοδρομίου ή σε κάποιο υπόστεγο. Who let the dogs out? Ποιός τους άφησε λοιπόν να περιφέρονται; Κι επειδή απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα δεν θα δοθεί, εμείς θέλουμε να τους βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Μετά από πολλές μεμονωμένες και ατομικές προσπάθειες για τα ζωάκια της γειτονιάς μας αποφασίσαμε να κάνουμε το βήμα για μια πιο συλλογική προσπάθεια. Και τι καλύτερο από ένα πάρτυ. Το πρώτο μεγάλο πάρτυ-συνάντηση της χρονιάς για όλους τους φίλους των τετράποδων» αναφέρουν στο κάλεσμα τους η Άννα Λύκουρα και η Αριστέα Σδρόλια.

Μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν στην Τράπεζα Φαρμάκων της πλατφόρμας στήριξης φιλοζωικών οργανώσεων Dogs’ voice για την κάλυψη αναγκών σε φιλοζωικές ομάδες και οργανώσεις σ’ όλη τη χώρα και επίσης για την ενίσχυση της δράσης εθελοντών φιλόζωων που δραστηριοποιούνται στις περιοχές Ίλιον και Νέα Χαλκηδόνα Αττικής αναλαμβάνοντας τη φροντίδα, τη στείρωση και την υγειονομική κάλυψη αδέσποτων της γειτονιάς τους.

Υπεύθυνες επικοινωνίας και διοργάνωσης : Άννα Λύκουρα (6986130425) και Αριστέα Σδρόλια (6981502950). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.