Πασχαλινό παζάρι του «Αδέσποτου Πλανήτη» στις 13 & 14 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη

Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου «Αδέσποτος Πλανήτης» σας προσκαλούν στο πασχαλινό τους παζάρι που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου, από τις 11:00 έως τις 20:00, στο  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Datalabs, στην οδό Εθνικής Αμύνης 14Α στην Θεσσαλονίκη.

Κάνοντας τα ψώνια σας εκεί βοηθάτε τ’ αδέσποτα ζώα να ζήσουν με αξιοπρέπεια ανάμεσά μας και στηρίζετε το δύσκολο έργο των εθελοντών που θυσιάζουν χρήμα και χρόνο για να σώσουν και να φροντίσουν κακοποιημένα, παρατημένα και άρρωστα ζώα, χωρίς υλικά ανταλλάγματα.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις των αντικειμένων στο πασχαλινό παζάρι του Αδέσποτου Πλανήτη θα διατεθούν για την αγορά προϊόντων αποπαρασίτωσης (αμπούλες, χάπια και κολάρα) για σκύλους και γάτες.

 

 

Στο παζάρι θα βρείτε μπισκοτάκια για σκύλους, είδη pet, βιβλία, CD, διακοσμητικά, κοσμήματα, παιχνίδια, κούπες και άλλα πολλά όμορφα δώρα για τους αγαπημένους σας, για εσάς και το σπίτι σας. Θα συζητήσετε με τους εθελοντές του Σωματείου για να ενημερωθείτε για τη δράση τους και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για τη διάσωση και περίθαλψη αδέσποτων ζώων και να μάθετε πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε. Θα είναι εκεί κάποια από τα σκυλάκια και γατιά που περιμένουν να βρουν τον άνθρωπό τους.

Στην πρόσκλησή τους οι εθελοντές του  Φιλοζωικού Σωματείου «Αδέσποτος Πλανήτης» αναφέρουν: «Θα σας περιμένουμε. Να γνωριστούμε, να μιλήσουμε, να πιούμε καφεδάκι και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τα αδεσποτάκια της Θεσσαλονίκης! Κοντά μας, τα πιο όμορφα σκυλάκια και γατόνια της Βόρειας Ελλάδας! Μην μας χάσετε! Τ’ αδεσποτοπλανητάκια σας ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ».

Για να μάθετε περισσότερα για το Φιλοζωικό Σωματείο «Αδέσποτος Πλανήτης» επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.strayplanet.gr ή τη Σελίδα που διαθέτει στο facebook