Παζάρι με σχολικά είδη στις 7 & 8/9 από το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου και τις Ζω.Ε.Σ.

Λίγο πριν την έναρξη μιας ακόμα σχολικής χρονιάς, το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου και η ομάδα Ζω.Ε.Σ. (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων) καλούν όλους τους γονείς και τα παιδιά να προμηθευτούν τα σχολικά τους είδη από το παζάρι που συνδιοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 11:00 έως τις 20:00, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», στην Θηβών 245 στην Νίκαια (έναντι Village Park Ρέντη).

Κάθε σχολικό είδος «κρύβει» μέσα του ένα μπολάκι με ξηρά τροφή, μια κοσνέρβα, ένα εμβόλιο, μια κτηνιατρική περίθαλψη για τους τετράποδους φίλους μας και στηρίζει το έργο του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου αφού όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τις ανάγκες των σκύλων που φιλοξενούνται στο καταφύγιό του.

Στο παζάρι θα βρείτε ό,τι χρειάζεται ένας μαθητής όπως σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια σε πολλά σχέδια και χρώματα, γόμες, κασετίνες, μαρκαδόρους, ξύστρες, χρωματιστά μολύβια, παγούρια κ.ά. Επίσης στους πάγκους του παζαριού θα υπάρχουν και είδη pet για τους τετράποδους φίλους μας (παιχνίδια, λιχουδιές, λουριά, κρεβατάκια, μπολ, κ.ά.).

Επίσης όσοι επισκεφθείτε το παζάρι με σχολικά είδη θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε και το βιβλίο «Η Μεγάλη Επιστροφή» της Κατερίνας Παπαποστόλου, Ιδρύτρια της ομάδας Ζω.Ε.Σ. (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων/www.zwes.gr) με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, Εκπαιδεύτρια Σκύλων και Συγγραφέας.

Στην πρόσκλησή του το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου αναφέρει: «Η Διώνη, ο Άξελ και ο Πόθος (τα 3 εκπαιδευμένα σκυλάκια – μέλη της ομάδας Ζω.Ε.Σ.) μαζί με την Κατερίνα Παπαποστόλου και την ομάδα Ζω.Ε.Σ., λίγο πριν ξεκινήσουν να επισκέπτονται τα σχολεία της Ελλάδας για να μεταδώσουν στους μικρούς μας φίλους την αγάπη προς τα ζώα και το περιβάλλον και να ενημερώνουν σχετικά με τα ζωοφιλικά και περιβαλλοντικά θέματα, μας επισκέπτονται στην Αθήνα ώστε να εφοδιάσουμε τους μαθητές με όλα τα καλούδια για τη νέα σχολική χρονιά!».

Είσοδος ελεύθερη