Το Σάββατο 20 Απριλίου το πασχαλινό παζάρι του Σ.Π.Α.Ζ.

Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.) σας προσκαλεί στο πασχαλινό παζάρι του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2019, από τις 10:00  έως τις 19:00, στο γνώριμο και πανέμορφο χώρο του Διασχολικού Κέντρου Δήμου Γλυφάδας, στην οδό Επαμεινώνδα 30.

Όπως πάντα οι πάγκοι θα είναι γεμάτοι με μοναδικές δημιουργίες που θα ετοιμάσουν οι καλεσμένοι χειροτέχνες του Σ.Π.Α.Ζ., θα υπάρχουν λαμπάδες και πασχαλινά είδη. Μπορείτε να ψωνίσετε για τα βαφτιστήρια, τα παιδιά και τα ανίψια σας και φυσικά για εσάς. Θα υπάρχει και ξεχωριστό τμήμα με ιδιαίτερα μεταχειρισμένα αντικείμενα, που είναι σαν καινούργια.

Ο υπέροχος μπουφέ του Σ.Π.Α.Ζ. θα είναι γεμάτος από ό,τι νηστίσιμη λιχουδιά μπορείτε να φανταστείτε και τον καλύτερο καφέ της πόλης! Τέλος, θα βρείτε τα είδη του Σ.Π.Α.Ζ., όπως μπλουζάκια, κούπες, αναπτήρες, μπρελόκ, μαγνητάκια, βραχιόλια και ατζέντες.

Οι εθελοντές του Σ.Π.Α.Ζ. θα σας μιλήσουν για το έργο τους ενημερώνοντάς σας πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε τ'  αδέσποτα ζώα.  Εκεί θα συναντήσετε ορισμένα από τα σκυλάκια και τις γατούλες που φροντίζει ο Σ.Π.Α.Ζ. και ψάχνουν τις κατάλληλες οικογένειες για να υιοθετηθούν.

Όλα τα έσοδα από το πασχαλινό παζάρι θα διατεθούν για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των αδέσποτων ζώων (τροφές, εμβόλια, στειρώσεις, φάρμακα, περιθάλψεις κ.ά.). «Και φέτος, όπως και κάθε άλλη χρονιά, τα αδέσποτα έχουν ανάγκη τη βοήθεια και την υποστήριξή μας.  Όλα τα έσοδα πάνε στα αδέσποτα. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε για πολλά χρόνια ακόμη» αναφέρει στην πρόσκλησή του ο Σ.Π.Α.Ζ.

Για να μάθετε περισσότερα για το έργο του Σ.Π.Α.Ζ. επισκεφθείτε τη σελίδα του που διαθέτει στο facebook ή την ιστοσελίδα του www.spazgreece.gr. Ο Σ.Π.Α.Ζ. είναι αναγνωρισμένο φιλοζωικό σωματείο από το 1987 και δραστηριοποιείται στα νότια προάστια της Αττικής, με έδρα την Γλυφάδα.