Σεμινάριο με θέμα «Η Δύναμη της Θετικής Εκπαίδευσης» στις 3/4 στην Αθήνα

Ο θετικός εκπαιδευτής σκύλων και ιδρυτής της σχολής StarDogs Positive Training Γιάννης Αραχωβίτης σας προσκαλεί στο σεμινάριο «Η Δύναμη της Θετικής Εκπαίδευσης» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου (ώρα προσέλευσης 9.15 π.μ.) στο ξενοδοχείο Crowne Plaza (αίθουσα Ballroom EF) στην οδό Μιχαλακοπούλου 50, Αθήνα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους (κηδεμόνες σκύλων, κτηνιάτρους, εκπαιδευτές, ζωοφιλικές οργανώσεις, κομμωτές σκύλων κ.λπ.) όσους θέλουν να μάθουν, να κατανοήσουν  και να βρουν λύσεις σχετικά με την συμπεριφορά των σκύλων. Οι θεματολογίες του σεμιναρίου θα είναι:

  • Επιθετικότητα Σκύλων (γιατί είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα, τι το προκαλεί, πώς μπορούμε να το προλάβουμε και να το θεραπεύσουμε).
  • Υπερευαισθησίες σκύλων & σχετικά προβλήματα (τι προκαλεί τα προβλήματα συμπεριφοράς στην καθημερινότητα με τα σκυλιά μας – τι τα επηρεάζει, πώς μπορούμε να τα βοηθήσουμε).

Τα βασικά της Βασικής Υπακοής (πώς μαθαίνουν τα σκυλιά).

 

 

Η τιμή εισόδου είναι 20 ευρώ. Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης. Θα υπάρξει Coffee break. Κρατήσεις θέσεων μέσω Τραπεζικής  κατάθεσης:

  • Τράπεζα Πειραιώς Αριθ. Λογαριασμού   IBAN GR71 0172 0330 00   50 3303 6432 024 (Γιάννης Αραχωβίτης).
  • Eurobank Αριθ. Λογαριασμού IBAN GR 86 026 0040 0000 65020 1040 503 (Αραχωβίτης Γιάννης).

 Σε περίπτωση, που δεν μπορείτε να εξυπηρετηθείτε μέσω του δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς ή της Eurobank , γιατί δεν διαθέτετε σ’ αυτές λογαριασμό, για να αποφευχθούν οι έξτρα χρεώσεις των εμβασμάτων, επικοινωνήστε στο [email protected] για να σας δοθούν  εναλλακτικοί λογαριασμοί. Γράψτε στην αιτιολογία της κατάθεσης ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ και το ΟΝΟΜΑ σας. Μετά ενημερώστε  με e-mail στο [email protected] (γράψετε στο θέμα ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας).

Θ υπάρχει μεγάλη προσφορά για όσους κλείσουν θέση για το σεμινάριο του StarDogs μέχρι 13 Μαρτίου και μόνο για τους πρώτους 100.

  1. Για 10 τυχερούς 10% έκπτωση στην εκπαίδευση του σκυλιού τους από τους εκπαιδευτές του StarDogs.
  2.  Για 3 τυχερούς 3 συσκευασίες ξηράς τροφής, μία για κάθε ένα από 3 τυχερούς. Προσφορά της Hills.
  3. Σε όλους τους συμμετέχοντες 10 % έκπτωση για οποιαδήποτε αγορά για κατοικίδια από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα i-Pet.gr.
  4. Για 5 τυχερούς ένα τριήμερο δωρεάν φιλοξενίας του σκυλιού σας (3 μέρες, 2 διανυκτερεύσεις).
  5. Για 2 τυχερούς 200 ευρώ έκπτωση για την παρακολούθηση των σεμιναρίων εκπαιδευτών του StarDogs.
  6. Σε όλους τους συμμετέχοντες 30 % έκπτωση. Από 50 ευρώ μόνο 35 ευρώ για την απόκτηση των 4 βιβλίων σκύλων (πακέτο) του StarDogs (τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη).