Στις 1, 2 & 3 Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου

Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου σας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο  παζάρι του που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 1, 2 & 3 Δεκεμβρίου 2017, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», στη Θηβών 245 στην Νίκαια (έναντι Village Park Ρέντη).

Κάνοντας τα ψώνια σας εκεί ενισχύετε το έργο των εθελοντών του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τροφές, εμβολιασμούς, στειρώσεις, φάρμακα και περιθάλψεις των αδέσποτων ζώων που φροντίζουν στο καταφύγιο.

Επίσης, μπορείτε να συζητήσετε με τους εθελοντές του Σωματείου για να ενημερωθείτε για τη δράση τους και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν γι' αυτές τις ανυπεράσπιστες ψυχές και να μάθετε πως μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε (π.χ. εικονικές υιοθεσίες, εθελοντική εργασία στο καταφύγιο, φιλοξενίες).

Στο παζάρι θα βρείτε σε απίθανες τιμές είδη πετ (κρεβατάκια, λουριά, τροφές, μπολ, παιχνίδια κ.ά.), είδη σπιτιού, χριστουγεννιάτικα είδη, αξεσουάρ, βιβλία, cd, κοσμήματα, μπλούζες και τσάντες με το λογότυπο του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου, αλλά και το ημερολόγιο του 2018.

Χρήσιμες πληροφορίες