Στις 1 & 2 Απριλίου το πασχαλινό παζάρι του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων

Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.) σας προσκαλεί στο πασχαλινό παζάρι του το διήμερο 1 και 2 Απριλίου 2017 (10:00 – 18:00) που θα πραγματοποιηθεί στο Διασχολικό Κέντρο Δήμου Γλυφάδας στην οδό Επαμεινώνδα 30, στη Γλυφάδα.

Όπως πάντα οι πάγκοι θα είναι γεμάτοι με μοναδικές δημιουργίες που θα ετοιμάσουν οι καλεσμένοι χειροτέχνες του Σ.Π.Α.Ζ., θα υπάρχουν λαμπάδες και πασχαλινά είδη. Μπορείτε να ψωνίσετε για τα βαφτιστήρια, τα παιδιά και τα ανίψια σας και φυσικά για εσάς. Θα υπάρχει και ξεχωριστό τμήμα με ιδιαίτερα μεταχειρισμένα αντικείμενα, που είναι σαν καινούργια.

Ο υπέροχος μπουφέ του Σ.Π.Α.Ζ. θα είναι γεμάτος από ό,τι νηστίσιμη λιχουδιά μπορείτε να φανταστείτε. Τέλος, θα βρείτε τα είδη του Σ.Π.Α.Ζ., όπως μπλουζάκια, κούπες, βραχιόλια και ατζέντες.

Οι εθελοντές του Σ.Π.Α.Ζ. θα σας περιμένουν για να σας μιλήσουν για το έργο τους ενημερώνοντάς σας πώς μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς τα αδέσποτα.  Θα δείτε κάποια από τους σκύλους και τις γάτες του Σ.Π.Α.Ζ. που ψάχνουν σπίτι και θα δείτε πολλά δάκρυα χαράς όταν έρχονται ως επισκέπτες πλέον τα αγαπημένα υιοθετημένα ζωάκια.

Όλα τα έσοδα από το πασχαλινό παζάρι θα διατεθούν για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων. Στο παζάρι θα συμμετέχουν η φιλοζωική ομάδα «Penny Marathon», οι Γάτες Φλοίσβου και η Μέριμνα & Φροντίδα Αδέσποτων «Furever Friends»