Στις 2 & 3 Ιουλίου το καλοκαιρινό παζάρι του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου

Οι εθελοντές μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου σας προσκαλούν στο καλοκαιρινό τους παζάρι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου και την Κυριακή 3 Ιουλίου (11π.μ. - 9μ.μ.), στον πολιτιστικό χώρο «Μάνος Λοΐζος» στην οδό Θηβών 245 στην Νίκαια. (έναντι Village Park Ρέντη).

Στο παζάρι του σωματείου θα βρείτε μπλουζάκια με το λογότυπό του, είδη pet shop (λουριά, παιχνίδια, κ.α.), τα προϊόντα της DOCA Hellas, βιβλία, CD & DVD, κοσμήματα, διακοσμητικά για το σπίτι σας και δωράκια.

Επίσης, μπορείτε να συζητήσετε με τους εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου και να ενημερωθείτε για τη δράση τους και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν γι' αυτές τις ανυπεράσπιστες ψυχές.

 

«Στηριζόμαστε σ' εσάς για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την άνιση αυτή μάχη με την πληθώρα των περιστατικών και των εγκαταλείψεων και να μπορούμε να εξασφαλίσουμε τη σίτιση, την ιατρική περίθαλψη και ότι άλλο χρειαστούν.
Η ύπαρξη του σωματείου μας στηρίζεται στους εθελοντές μας, και στην προσφορά του κόσμου» αναφέρουν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το καλοκαιρινό παζάρι του σωματείου μαζί με τους τετράποδους φίλους σας.

• Είσοδος ελεύθερη.
• Στον πολυχώρο θα βρείτε παιδική χαρά για τους μικρούς δίποδους φίλους μας.
• Παρέχεται πάρκινγκ.
• Μέσα μεταφοράς για εύκολη πρόσβαση : 852, Β18, Γ18, 820, 750, 845, 703, 803, 827, 909, 801.