Στις 24 και 25 Μαρτίου το πασχαλινό παζάρι του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου

Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου σας προσκαλεί στο πασχαλινό του παζάρι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», στη Θηβών 245 στην Νίκαια (Πολυχώρος Μηχανικής Καλλιέργειας, έναντι Village Park Ρέντη).

Κάνοντας τα ψώνια σας εκεί ενισχύετε το έργο των εθελοντών του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τροφές, εμβολιασμούς, στειρώσεις, φάρμακα και περιθάλψεις των αδέσποτων ζώων που φροντίζουν στο καταφύγιο.

Επίσης, μπορείτε να συζητήσετε με τους εθελοντές του Σωματείου για να ενημερωθείτε για τη δράση τους και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν γι' αυτές τις ανυπεράσπιστες ψυχές και να μάθετε πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε (π.χ. εικονικές υιοθεσίες, εθελοντική εργασία στο καταφύγιο, φιλοξενίες). Θα γνωρίσετε και μερικά από τα σκυλάκια του καταφυγίου που κάποιοι παράτησαν, κακοποίησαν ή εντοπίστηκαν αδέσποτα και τώρα πια είναι διαθέσιμα για υιοθεσία.

 

 

Στο πασχαλινό παζάρι θα βρείτε σε απίθανες τιμές μεγάλη ποικιλία σε είδη pet (τροφές, λιχουδιές, σαλάμια, μπολ, λουριά για γάτες και σκύλους), φούτερ-μπλούζες-τσάντες με το λογότυπο του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου, αλλά και το φετινό ημερολόγιο του, βιβλία, διακοσμητικά και πασχαλινά είδη, κοσμήματα και χειροποίητες λαμπάδες.

Την  Κυριακή 25 Μαρτίου και ώρα 18:30 το  Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου στο πλαίσιο του πασχαλινού του παζαριού διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Γιατί να υιοθετήσω ενήλικο σκύλο». 

Χρήσιμες πληροφορίες

Ευπρόσδεκτοι οι τετράποδοι φίλοι σας
Είσοδος ελεύθερη
Δωρεάν πάρκινγκ
Εύκολη πρόσβαση με τα λεωφορεία: Β18, Γ18, 845, 803, 852, 703
Πατήστε εδώ για να δείτε τον σχετικό χάρτη 
Κατάλληλο για παιδιά
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6984499497, 6944476806 και 6971631992