Στις 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019 το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Σ.Π.Α.Ζ.

Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.) σας προσκαλεί στο 33ο χριστουγεννιάτικο  παζάρι του το διήμερο 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019 (10:00 – 17:00) που θα πραγματοποιηθεί στο Διασχολικό Κέντρο Δήμου Γλυφάδας στην οδό Επαμεινώνδα 30, στην Γλυφάδα.

Οι εθελοντές του Σ.Π.Α.Ζ. θα σας περιμένουν για να σας μιλήσουν για το έργο τους ενημερώνοντάς σας πώς μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς τ’ αδέσποτα ζώα (υιοθεσία, φιλοξενία, προσφορά τροφών, φαρμάκων κ.ά.) Όλα τα έσοδα από το χριστουγεννιάτικο παζάρι θα διατεθούν για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων που φροντίζει ο Σ.Π.Α.Ζ

Στην πρόσκληση του ο Σ.Π.Α.Ζ. αναφέρει τα εξής: «Στις 7 και 8 Δεκεμβρίου θα σας περιμένουμε στο γνώριμο και αγαπημένο πλέον Διασχολικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας και να δείτε πανέμορφα πράγματα και τεράστια χαμόγελα.

Θα βρείτε στον μπουφέ μας σπιτικά γλυκά και αλμυρά φτιαγμένα με πολλή αγάπη. Θα βρείτε καφέ και τσάι, αναψυκτικά και σαγκριά. Στους πάγκους των καλεσμένων θα βρείτε όλων των ειδών καλούδια, μοναδικά δώρα και δημιουργίες φτιαγμένα ένα - ένα με αγάπη και μεράκι από τους εκλεκτούς χειροτέχνες μας.

Θα βρείτε τεράστιους πάγκους με μεταχειρισμένα είδη σε τόσο καλή κατάσταση που θα νομίζετε ότι είναι καινούρια και μάλιστα τα περισσότερα είναι! Ρούχα, βιβλία, είδη σπιτιού είναι μόνο κάποια από αυτά. Θα βρείτε αυτή τη φανταστική γυάλα με αυτά τα μικρά μαγικά χαρτάκια, της τόμπολας. Σχεδόν όλοι κερδίζουν αμέσως!

Θα βρείτε επίσης τα χαρτάκια για την πλούσια λαχειοφόρο μας όπου μπορείτε να κερδίσετε πολλά δώρα όπως αεροπορικά ταξίδια, διαμονή σε ξενοδοχεία, γεύματα σε πανάκριβα εστιατόρια.

Θα βρείτε χώρους στους οποίους τα μικρά παιδιά θα μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά μαθαίνοντας πολλά όμορφα πράγματα για τα ζώα.

Θα βρείτε τις νέες αλλά και κάποιες από τις προηγούμενες -συλλεκτικές πλέον- μπλούζες του ΣΠΑΖ καθώς και φούτερ, κούπες και θερμός. Θα βρείτε το μοναδικό ημερολόγιο μας για το 2020, ένα ημερολόγιο έκπληξη και φέτος.

Θα βρείτε τους εθελοντές μας έτοιμους να σας βοηθήσουν, να σας συμβουλέψουν και να σας εξηγήσουν τι είναι ο ΣΠΑΖ και τι κάνει εδώ και 33 χρόνια και πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε. Πώς μπορείτε να υιοθετήσετε, να φιλοξενήσετε, να προσφέρετε. Γιατί όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε.

Σας περιμένουμε όλους από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα».