Στις 7 και 8 Ιουλίου το καλοκαιρινό παζάρι του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου

Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου σας προσκαλεί στο καλοκαιρινό του παζάρι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7  και την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», στη Θηβών 245 στην Νίκαια (Πολυχώρος Μηχανικής Καλλιέργειας, έναντι Village Park Ρέντη).

Κάνοντας τα ψώνια σας εκεί ενισχύετε το έργο των εθελοντών του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τροφές, εμβολιασμούς, στειρώσεις, φάρμακα και περιθάλψεις των αδέσποτων ζώων που φροντίζουν στο καταφύγιο.

Επίσης, μπορείτε να συζητήσετε με τους εθελοντές του Σωματείου για να ενημερωθείτε για τη δράση τους και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν γι' αυτές τις ανυπεράσπιστες ψυχές και να μάθετε πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε (π.χ. εικονικές υιοθεσίες, εθελοντική εργασία στο καταφύγιο, φιλοξενίες). Θα γνωρίσετε και μερικά από τα σκυλάκια του καταφυγίου που κάποιοι παράτησαν, κακοποίησαν ή εντοπίστηκαν αδέσποτα και τώρα πια είναι διαθέσιμα για υιοθεσία.

Στο κάλεσμά τους οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου αναφέρουν: «Ελάτε να γνωρίσετε εμάς και τους τετράποδους φίλους μας. Τα αδέσποτα γατάκια και σκυλάκια μας που περιμένουν τη δική τους οικογένεια! Βρείτε τους εθελοντές και μάθετε για το έργο μας. Ενισχύστε μας με τις αγορές σας στα διάφορα προϊόντα που θα βρείτε για εσάς και τους φίλους σας».

Στο καλοκαιρινό παζάρι του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου συμμετέχουν οι Αδέσποτοι Εθελοντές Μοσχάτου - Ρέντη και όμορων δήμων, ο Ζωοφιλικός και Περιβαλλοντολογικός Σύλλογος Περάματος, οι Cat Athens Rescue και η ομάδα Ζω.Ε.Σ.