Στις 9 & 10 Δεκεμβρίου το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο παζάρι του Σ.Π.Α.Ζ.

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, από τις 10:00 έως τις 17:00, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο ετήσιο χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.) στο Διασχολικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας που βρίσκεται στην οδό Επαμεινώνδα 30.

Οι εθελοντές του Σ.Π.Α.Ζ. στην πρόσκληση τους αναφέρουν τι θα βρείτε στο χριστουγεννιάτικο τους παζάρι:

«Θα βρείτε στον μπουφέ μας σπιτικά γλυκά και αλμυρά φτιαγμένα με πολύ - πολύ αγάπη. Θα βρείτε καφέ και τσάι, αναψυκτικά και Σαγκριά.

Στους πάγκους των καλεσμένων θα βρείτε όλων των ειδών καλούδια και χειροποίητα δώρα φτιαγμένα ένα - ένα από τους μοναδικούς καλεσμένους μας.

Θα βρείτε τεράστιους πάγκους με μεταχειρισμένα είδη σε τόσο καλή κατάσταση που θα νομίζετε ότι είναι καινούρια!

Θα βρείτε αυτή τη φανταστική γυάλα με τα αυτά τα μικρά μαγικά χαρτάκια, ναι, της τόμπολας!

Θα βρείτε χώρους στους οποίους τα μικρά παιδιά θα μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά μαθαίνοντας πολλά όμορφα πράγματα για τα ζώα.

Θα βρείτε τις νέες αλλά και κάποιες από τις προηγούμενες - συλλεκτικές πλέον - μπλούζες του Σ.Π.Α.Ζ. καθώς και φούτερ και κούπες.

Θα βρείτε για πρώτη φορά στα 31 χρόνια του σωματείου τα ΔΥΟ μοναδικά ημερολόγια για σκυλόφιλους και γατόφιλους, μεγάλο το δίλημμα, για διχασμένες προσωπικότητες, ίσως είναι καλύτερα να πάρετε και τα δύο!

Θα βρείτε τους εθελοντές μας έτοιμους να σας βοηθήσουν, να σας συμβουλέψουν και να σας εξηγήσουν τι είναι ο Σ.Π.Α.Ζ. και τι κάνει εδώ και 31 χρόνια και πως μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε. Πως μπορείτε να υιοθετήσετε, να φιλοξενήσετε, να προσφέρετε. Γιατί όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε».