Στις 9 & 10 Σεπτεμβρίου το φθινοπωρινό παζάρι του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου

Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου σας προσκαλεί στο φθινοπωρινό παζάρι του που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», στη Θηβών 245 στην Νίκαια (έναντι Village Park Ρέντη).

Στο παζάρι θα βρείτε σε απίθανες τιμές:

  • Είδη pet shop (λουριά, παιχνίδια, κ.ά.).
  • Προϊόντα της DOCA Hellas.
  • Βιβλία, CD & DVD.
  • Κοσμήματα, αξεσουάρ.
  • Διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι σας.
  • Πανέμορφα και πρωτότυπα δωράκια.

Κάνοντας τα ψώνια σας εκεί ενισχύετε το έργο των εθελοντών του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τροφές, εμβολιασμούς, στειρώσεις, φάρμακα και περιθάλψεις των αδέσποτων ζώων που φροντίζουν.

Επίσης, μπορείτε να συζητήσετε με τους εθελοντές του Σωματείου για να ενημερωθείτε για τη δράση τους και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν γι' αυτές τις ανυπεράσπιστες ψυχές και να μάθετε πως μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε (π.χ. εικονικές υιοθεσίες, εθελοντική εργασία στο καταφύγιο, φιλοξενίες). 

Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου στο κάλεσμα του τονίζει: «Στηριζόμαστε σ' εσάς για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την άνιση αυτή μάχη με την πληθώρα των περιστατικών και των εγκαταλείψεων και να εξασφαλίσουμε τη σίτιση, την ιατρική περίθαλψη και ό,τι άλλο χρειαστούν. Η ύπαρξη του Σωματείου μας στηρίζεται στους εθελοντές μας και στην προσφορά του κόσμου».

Χρήσιμες πληροφορίες