Συνάντηση γνωριμίας με νέους εθελοντές διοργανώνουν οι Ζω.Ε.Σ. στις 30 & 31 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα

Η ομάδα Ζω.Ε.Σ. (Ζωοφιλικἐς Ενημερώσεις Σχολείων, Ιδρυμάτων και Οργανισμών) σας προσκαλεί το Σάββατο 30 (11:30 – 16:30) και την Κυριακή 31 (11:30 – 14:30) Μαρτίου 2019 στο καφέ – μπαρ Laluk στην οδό Γεωργίου Ολυμπίου 15 στην Αθήνα για να γνωρίσετε το πολύ σημαντικό έργο των εθελοντών της, οι οποίοι μέσω των διαδραστικών και πολυθεματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που έχει σχεδιάσει και αναπτύξει για παιδιά και ενήλικους, προωθούν τη  φιλοζωική και περιβαλλοντική κουλτούρα με απώτερο στόχο να δημιουργηθούν γερές και υγιείς βάσεις στην Ελλάδα του Σήμερα για μια αρμονική συμβίωση των ανθρώπων με τα ζώα δίνοντας προτεραιότητα στη νέα γενιά που είναι και οι μελλοντικοί πολίτες της χώρας μας.

Εάν ονειρεύεστε μαζί με τις Ζω.Ε.Σ. έναν ανθρωπινότερο κόσμο όπου άνθρωποι και ζώα θα συνυπάρχουν αρμονικά και θέλετε να αποτελέσετε μέρος αυτής της ριζικής αλλαγής στη ζωοφιλική και περιβαλλοντική παιδεία της χώρας μας τότε δώστε το «παρών» σας σ’ αυτή τη συνάντηση γνωριμίας που μπορεί να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για εσάς προκειμένου να περάσετε στη δράση και να γίνετε ενεργό μέλος της ομάδας.

 Ψυχή της ομάδας Ζω.Ε.Σ. η Διώνη που  μέχρι σήμερα συνάντησε
 πάνω από 120.000 μαθητές σε όλη την Ελλάδα

Στην πρόσκληση-κάλεσμα η ομάδα Ζω.Ε.Σ επισημαίνει: «Η άνοιξη ήρθε και μαζί της και εμείς! Μήπως είσαι και ΕΣΥ ένας από εμάς και ακόμη δεν το ξέρεις ή δεν το σκέφτηκες ποτέ; Χρειαζόμαστε εθελοντές σε όλη την Ελλάδα να στηρίξουν το όραμά μας ώστε να ακουστεί η φωνή μας ως πνοή ολοκληρωτικής αλλαγής στο ελληνικό εκπαιδευτικό ζωοφιλικό κατεστημένο!

Έχεις μεταδοτικότητα με τα παιδιά; Σου αρέσει η φωτογραφία; Έχεις ταλέντο στον χειρισμό των social media;  Κάνεις μεταφράσεις από ξένη βιβλιογραφία; Είσαι εκπαιδευτικός γενικής ή ειδικής αγωγής; Είσαι μουσικός, θεατρολόγος, ηθοποιός, εικαστικός ή οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα σχετίζεται με τα παιδιά και τα ζώα; Έχεις ταλέντο στη ζωγραφική ή στη γραφιστική; Θα ήθελες απλώς να έρθεις να μας δεις ώστε να ενημερωθείς από κοντά για το έργο μας και τους τρόπους που μπορείς να βοηθήσεις; Όλοι εμείς οι εθελοντές της ομάδας Ζω.Ε.Σ. σας περιμένουμε!». 

 Ο Άξελ και ο Πόθος, μέλη της ομάδας «Ζω.Ε.Σ.» μαθαίνουν στα παιδιά 
τον σεβασμό σε κάθε έμβια μορφή του πλανήτη 

Ο κόσμος αλλάζει με γιορτές και όλοι εμείς υπογράφουμε την αλλαγή. Περισσότερα από 550 σχολεία, πάνω από 250.000 παιδιά, παραπάνω από 30 συμμετοχές σε δημόσιες δράσεις, τρεις σκύλοι, δύο βιβλία, τρία εκπαιδευτικά προγράμματα, ατελείωτη διάθεση για εθελοντισμό. Και συνεχίζουμε δυναμικότερα».  

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να κρατήσετε θέση στην εκδήλωση στείλτε μήνυμα στη σελίδα της ομάδας «Ζω.Ε.Σ.» στο facebook ή στη σελίδα Το Δώρο ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση  [email protected]