Συναυλία Στέργιου Νταουσανάκη στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας στις 5/7/2016

O τραγουδοποιός και ερμηνευτής Στέργιος Νταουσανάκης παρέα με τους συνοδοιπόρους μουσικούς φίλους και συνεργάτες του ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικού Κηποθέατρου Νίκαιας την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 (ώρα έναρξης 21:00) για να παρουσιάσει τα τραγούδια του πρώτου προσωπικού του δίσκου με τίτλο «Τράπουλα» και να μας ταξιδέψει σε γνώριμες και αγαπημένες δημιουργίες σπουδαίων συνθετών.

Μαζί του τραγουδούν οι:
Θοδωρής Κουέλης, Λίνα Εξάρχου, Μπάμπης Παναγιωτόπουλος και Νίκος Φάρφας.
 
Μουσικοί & Συντελεστές
Κάρολος Χαλικιάς: πιάνο, Μιχάλης Χασούρης: τρομπέτα, Δημήτρης Παμπουλάκης: τύμπανα, Φίλιππος Τρέζος: ηλεκτρική κιθάρα, Θανάσης Γιαννίτσας: μπάσο, Σάκης Πυριόχος: ηχοληψία, Ανδρέας Κόκκινος: stage manager, Aφοί Πρινιωτάκη: παραγωγή ήχου-φώτα και Πέτρος Μπουσουλόπουλος: επιμέλεια-ροή.
 
Είσοδος 8  ευρώ
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων που φιλοξενούνται στο καταφύγιο του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου.
 
Η ομάδα «Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων» (Ζω.Ε.Σ.) που έχει «ντύσει» τις φιλοζωικές της ενημερώσεις με μουσικές και τραγούδια του Στέργιου Νταουσανάκη στηρίζει τη συναυλία τόσο με την εκεί παρουσία των  εθελοντών της από όλη την Ελλάδα όσο και με την προσφορά τροφών  στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου.

Χορηγός Επικοινωνίας: Ιστοσελίδα «Ιστορίες Αδέσποτων» (www.istoriesadespoton.gr).