«Τα Παιδιά Τραγουδούν Για Τα Αδέσποτα» την Κυριακή 9/6 στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Η Φιλοζωική Ένωση Εργαζομένων στην Διεύθυνση Καθαριότητας Δήμου Αθηναίων διοργανώνει την Κυριακή 9 Ιουνίου και ώρα 18:00 συναυλία αγάπης για τ’ αδέσποτα με τίτλο «Τα Παιδιά Τραγουδούν Για Τα Αδέσποτα» στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ μπορείτε να προσφέρετε τροφές, είδη pet και αποπαρασιτικά για τ’ αδέσποτα ζώα που ζουν στην πόλη της Αθήνας.

Οι διοργανωτές στην πρόσκλησή τους επισημαίνουν τα εξής: «Σας προσκαλούμε όλους την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 18:00 στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής όπου θα πραγματοποιηθεί μια συναυλία αγάπης, από παιδιά που θέλουν να τραγουδήσουν για να βοηθήσουν τα αδέσποτα ζώα.

Ελάτε να παρακολουθήσετε ένα σπουδαίο πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί ο μικρός Αλέξανδρος που θέλει να μοιράσει σε όλους ένα μήνυμα αλληλεγγύης, ένα μήνυμα αγάπης για όλα τα αδέσποτα ζώα, που καθημερινά υποφέρουν και αναζητούν μια καλύτερη τύχη.

 

 

Η ελπίδα μας είναι αυτή η νέα ευαισθητοποιημένη γενιά, να σκορπίσει σε όλους, μεγάλους και μικρούς, την όρεξη και την θέληση να βοηθήσουν έμπρακτα για ένα καλύτερο μέλλον για αυτά τα πλάσματα.

Σας περιμένουμε να περάσουμε όμορφα και μελωδικά παρέα, να γνωριστούμε και να σας λύσουμε κάθε απορία σχετικά με το πώς θα μπορούσατε να βοηθήσετε ένα αδέσποτο ζώο, μιας και μπορείτε να κάνετε τόσα πολλά και διαφορετικά που θα εκπλαγείτε!

Στην εκδήλωση μας θα μπορέσετε να γνωρίσετε κάποια καταπληκτικά αδέσποτα σκυλάκια που αναζητούν το παντοτινό τους σπίτι!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μπορείτε να δωρίσετε τροφές, αμπούλες, είδη για τα αδέσποτα της πόλης μας!
Διοργανωτές: Φιλοζωική Ένωση Εργαζομένων στη Διεύθυνση Του Τμήματος Καθαριότητας Δήμου Αθηναίων και Εθελοντική Ομάδα #emptythecages
Με την συμμετοχή της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας
Με την υποστήριξη των: mgm tennis sports and more, mini tennis, Παραγωγές άλλων φορέων στο Μέγαρο